TrA.Subject

TrA.Announcement

Shopping

Gin Mare

  1. 100 cl, 40%
  2. Artikel nummer: 8590677
På lager
330 DKK

Opdag den unikke smag af Gin Mare, en premium gin, der tager dig med på en rejse gennem Middelhavets rige smagsoplevelser. Denne exceptionelle drik er skabt i en lille landsby på Costa Dorada i Spanien, hvor hver flaske omhyggeligt er fremstillet ved hjælp af traditionelt håndværk. Gin Mare er en sofistikeret blanding af håndplukkede botaniske ingredienser, bl.a. oliven, rosmarin, basilikum og timian. ingredienserne skaber en distinkt karakter, der både er frisk og aromatisk, hvilket gør den til det perfekte valg for den kræsne ginelsker.

 

h2

 

Gin Mare er ikke bare en gin, det er en oplevelse. Den komplekse smagsprofil gør den perfekt at nyde ren, med is eller som base i en række cocktails. Uanset om du foretrækker en klassisk gin og tonic, en sofistikeret martini eller en forfriskende gin fizz, så vil Gin Mare tage din drink til næste niveau.

Alle priser på hjemmesiden er oplyst i danske kroner, omregnet fra svenske kroner. Ombord på færgerne vil alle priser være i SEK. Vi tager forbehold for kursændringer. 

Den aktuelle lagersaldo, som vises, er fra butikken ombord på Hamlet. Afvigelser kan forekomme i forhold til de andre færger.