TrA.Subject

TrA.Announcement

Shopping

Angostura Bitter

  1. 20 cl, 44.7%
  2. Artikel nummer: 160033
Snart på lager

Angostura Bitter er en uundværlig ingrediens for alle cocktailentusiaster. Dette unikke produkt, der stammer fra Trinidad og Tobago, er kendt verden over for sin distinkte smag og aroma. Den er fremstillet af en hemmelig blanding af urter og krydderier, hvilket giver den en kompleks og balanceret smagsprofil. Angostura Bitter er perfekt til at løfte og fremhæve smagene i både alkoholholdige og alkoholfrie drinks. Den tilfører desuden en subtil krydret og dyb smag til dine cocktails.

 

h2

 

Med en flaske Angostura Bitter i din bar kan du nemt eksperimentere og skabe dine egne signaturcocktails. Den er ideel til klassiske drinks som Old Fashioned og Manhattan, men kan også bruges til at forfine smagen på frugtjuice, sodavand og endda madretter. Angostura Bitter er mere end bare en cocktailbitter, den er hemmeligheden bag enhver vellykket drink.

Alle priser på hjemmesiden er oplyst i danske kroner, omregnet fra svenske kroner. Ombord på færgerne vil alle priser være i SEK. Vi tager forbehold for kursændringer. 

Den aktuelle lagersaldo, som vises, er fra butikken ombord på Hamlet. Afvigelser kan forekomme i forhold til de andre færger.