TrA.Subject

TrA.Announcement

Shopping

Hallands Fläder

Hallands Fläder

  1. 70 cl, 38%
  2. Artikel nummer: 8590742
På lager
163 DKK

Hallands Fläder er en svensk akvavit, der fremhæver en unikke smag af hyldeblomst, som skaber en frisk og aromatisk snapsoplevelse. Denne akvavit, hvis navn hylder den svenske region Halland, kendetegnes af sin lyse og blomstrende karakter med en distinkt smag af hyldeblomster. Den omhyggelige destillationsproces sikrer en ren og blød smag, hvilket gør den til en favorit blandt snapselskere.

 

Hallands Fläder er perfekt at nyde ved festlige lejligheder, især om foråret og sommeren. Den passer godt som ledsager til traditionelle svenske retter eller som en forfriskende ingrediens i forskellige cocktails. Med sin unikke og forførende smagsprofil repræsenterer Hallands Fläder et spændende twist på den klassiske svenske snaps.

Alle priser på hjemmesiden er oplyst i danske kroner, omregnet fra svenske kroner. Ombord på færgerne vil alle priser være i SEK. Vi tager forbehold for kursændringer. 

Den aktuelle lagersaldo, som vises, er fra butikken ombord på Hamlet. Afvigelser kan forekomme i forhold til de andre færger.