ShopXpress - åbent døgnet rundt!

Gør en god handel på Øresund. ShopXpress findes ombord på alle færgerne på Helsingør-Helsingborg overfarten, og vi har åbent døgnet rundt.

ShopXpress er en spændende butik med et bredt udvalg af varer til hele familien. Her finder du chokolade, vin, spiritus, øl, cigaretter, tobak, snus, parfume, hudpleje, makeup, legetøj, tasker, briller, blade mv. 

Ved køb af parfume sparer du op til 25% i forhold til priserne i land. 

Du skal være opmærksom på at:
Tobak sælges kun i svensk farvand
Vin og spiritus sælges kun i dansk farvand
Parfume sælges i både dansk og svensk farvand

Nærmere information gives ombord.

Du vil altid blive personligt betjent og vejledt af vores dygtige og kompetente medarbejdere. Du kan også få assistance af vores dygtige SHOP MED MIG medarbejdere i shoppen.

Ginweekend, 15% rabat på alle gin

Vi præsenterer et eksklusivt udvalg af markedets absolut bedste ginbrands. De har alle deres personlige smag og karakter - find din favorit! 15% rabat på alle gin i shoppen, gælder ordinære priser.

 

ForYou tilbudsavis

Se tilbudsavisen her (priser i SEK - gyldig i perioden 19. marts - 10. juni 2019)

Toldregler

Du kan som forbruger afgiftsfrit indføre varer købt i et EU-land til Danmark, så længe varerne er købt til eget brug. Dette gælder alle varer, inklusiv tobaksvarer, spiritus, øl og vin. Køb af toldfri tobak ombord er dog begrænset og kan kun ske mod forevisning af voucher/billet.
 
Ved eget brug forstås, at varerne kun forbruges af en selv, medlemmer af husstanden eller private gæster.  
 
Varerne må ikke give anledning til formodning om, at indførslen sker af erhvervsmæssige grunde. Som forbruger skal man derfor kunne sandsynliggøre, at varerne er til eget brug. Den endelige afgørelse herom træffes af SKAT. 
 
På SKATs hjemmeside, skat.dk, kan du finde mere information, herunder de af SKAT fastsatte vejledende mængder for vurderingen af, om varer er til eget brug.

Persondataforordningen ForSea Helsingør ApS lagrer dine data i overensstemmelse med persondataloven. Vi gemmer dine oplysninger for at kunne give bedre og mere målrettede tilbud til den enkelte kunde. Du kan til hver en tid framelde dig vores nyhedsmails, og anmode ForSea om at få slette alle dine oplysninger. Med din tilmelding til vores nyhedsmail, giver du samtykke til at vi gemmer dine oplysninger og anvender disse i forbindelse med målrettede tilbud.