I vores shop er der altid åbent. Her får du en god pris på alt fra øl og slik til legetøj og makeup fra kendte varemærker. Ved køb af parfume sparer du op til 25% i forhold til priserne i land. Vores medarbejdere hjælper dig gerne med at finde den rigtige vin til middagen eller en duft, der passer til dig.

Vores shop har åbent på hele overfarten, men sælger kun tobak i svensk farvand og alkohol i dansk farvand.


Se vores tilbud

 

Selected Wines ombord

I vores serie Selected Wines finder du omhyggeligt udvalgte vine fra Stellenbosch-området i Sydafrika.Stellenbosch har samme status i Sydafrika som Napa Valley har i Californien. Her finder du nogle af de allerbedste vine, som regionen kan tilbyde. Vinene sælges ombord.

Læs mere om vores vine

 

 

foryou

Aktuelle tilbud

Se, hvilke produkter der er rigtig gode priser på lige nu, i vores magasin ForYou

(priser i SEK - gyldig i perioden 1. oktober - 8. januar 2020)

Toldregler

Du kan som forbruger afgiftsfrit indføre varer købt i et EU-land til Danmark, så længe varerne er købt til eget brug. Dette gælder alle varer, inklusiv tobaksvarer, spiritus, øl og vin. Køb af toldfri tobak ombord er dog begrænset og kan kun ske mod forevisning af voucher/billet.
 
Ved eget brug forstås, at varerne kun forbruges af en selv, medlemmer af husstanden eller private gæster.  
 
Varerne må ikke give anledning til formodning om, at indførslen sker af erhvervsmæssige grunde. Som forbruger skal man derfor kunne sandsynliggøre, at varerne er til eget brug. Den endelige afgørelse herom træffes af SKAT. 
 
På SKATs hjemmeside, skat.dk, kan du finde mere information, herunder de af SKAT fastsatte vejledende mængder for vurderingen af, om varer er til eget brug.