Leder du efter noget specielt?

Gaver

Vi har gaver til den lille og til den store, til dem der elsker skønhedsprodukter, og til både ham og hende. 

Kay Bojesen Apa
Størrelse 9,5 cm / 20 cm.

Abe designet af Kay Bojesen. Fås i to størrelser; Mini 9,5 cm og Lille 20 cm. En rigtig klassiker der er lige så værdsat i dag som i 1950'erne, da den så sit lys. Aben passer perfekt i alle slags rum – og værdsættes af både den ældre og den yngre generation.

Fr. 549 SEK
Kay Bojesen Nissehue, lille abe

Iklæd dine klassikere en rød nissehue. Passer til den mindste abe i familieserien fra Kay Bojesen.

129 SEK
Raffaello
240 g

Raffaellos praliné har en sprød overflade og en kerne af cremet fyld med eksotisk smag af kokos og ristede mandler.

89 SEK
Kuffert Blå

Lille kuffert lavet af blik. Dekoreret med et flot havmotiv i blåt. Kufferten indeholder pen, blok, lineal, viskelæder og chokoladekaptajner.

99 SEK
Kuffert Lyserød

Lille kuffert lavet af blik. Dekoreret med et flot havmotiv i lyserødt. Kufferten indeholder pen, blok, lineal, viskelæder og chokoladekaptajner.

99 SEK
Skrivesæt Blåt

Flot skrivesæt dekoreret med et fint havmotiv i blåt. Sættet indeholder pen, blok, lineal og viskelæder.

29 SEK
Skrivesæt Lyserødt

Flot skrivesæt dekoreret med et fint havmotiv i lyserødt. Sættet indeholder pen, blok, lineal og viskelæder.

29 SEK
Kortspil i Blåt

Kortspil med 52 spillekort. Dekoreret med et fint havmotiv i en flot blå farve.

19 SEK
Kortspil i Lyserødt

Kortspil med 52 spillekort. Dekoreret med et fint havmotiv i en flot lyserød farve.

19 SEK
Teddykompaniet Ballerinas Rabbit Kate

Rabbit Kate. Tøjdyr i form af en kanin.

199 SEK
Teddykompaniet Ballerinas Unicorn Ella

Unicorn Ella.Tøjdyr i form af en enhjørning.

199 SEK
Teddykompaniet Beanies

Unicorns. Tøjdyr i form af en enhjørning. Fås i forskellige farver.

69 SEK
Babblarna mini
Tøjdyr mini

Tøjdyr - de populære figurer fra Babblarna.

69 SEK
Rituals Karma Giftset

Nu kan du forære nogen du holder af de perfekte ingredienser til en hjemmespa. Vores hudplejesæt fra Rituals indeholder shower foam, håndsæbe, body cream og body scrub. Disse plejende produkter fra Karma-serien er beriget med blomsteragtige noter af hellig lotus og hvid te.

295 SEK
Rituals Ayurveda Giftset

Nu kan du forære nogen du holder af de perfekte ingredienser til en hjemmespa. Vores hudplejesæt fra Rituals indeholder shower foam, håndsæbe, body cream og body scrub. Disse afslappende og aromatiske produkter fra Auryveda-serien er beriget med indisk rose og sødmandelolie.

295 SEK
Rituals Sakura Giftset

Nu kan du forære nogen du holder af de perfekte ingredienser til en hjemmespa. Vores hudplejesæt fra Rituals indeholder shower foam, håndsæbe, body cream og body scrub. Disse plejende produkter fra Sakura-serien er baseret på fantastiske dufte af kirsebærblomst og rismælk.

295 SEK
Rituals Mehr Giftset

Nu kan du forære nogen, du holder af de perfekte ingredienser til en hjemmespa. Vores hudplejesæt fra Rituals indeholder shower foam, body cream, body scrub og en duft til hjemmet. Disse plejende produkter fra Mehr-serien er skabt for at løfte dit humør og give dig ny energi med den forfriskende duft af sød appelsin og cedertræ.

295 SEK
Rituals Jing Giftset

Nu kan du forære nogen, du holder af de perfekte ingredienser til en hjemmespa. Vores hudplejesæt fra Rituals indeholder shower foam, body cream, body scrub og en duft til hjemmet. Disse plejende produkter fra Jing-serien hjælper dig med at få en afslappet begyndelse på dagen eller koble af om aftenen. De skønne produkter er beriget med jujube og hvid lotus.

295 SEK
Rituals Samurai Giftset

Nu kan du forære nogen, du holder af de perfekte ingredienser til en hjemmespa. Vores hudplejesæt fra Rituals indeholder shower foam, afkølende shower gel, bodylotion og ansigts-scrub med en maskulin duft. Disse styrkende og forfriskende produkter fra Samurai-serien er beriget med bambus, japansk mynte, cedertræ og helligt træ.

295 SEK
Armani Because it's you
75 ml, 50 ml

Nu kan du forære en sprudlende, udsøgt og gnistrende duft til nogen du synes om. En skøn duft der passer til både hverdag og fest. Gaveæsken indeholder både parfume og bodylotion med denne fantastiske duft af modne hindbær, neroli, vanilje, musk og sofistikeret rose.

519 SEK
Armani Stronger with you
75 ml, 50 ml

Overrask nogen med denne energitilførende æske, der indeholder både parfume og shower gel. Duften byder på en maskulin blanding af kardemomme, rosenpeberkorn, viol, salvie, røget vanilje og søde kastanjenoter.

519 SEK
Ecooking Rensesæt
Rensesæt

Startkit med rensemælk 50 ml, skintonic 50 ml, dagcreme 15 ml, natcreme 15 ml, multibalm 15 ml, multiolie 10 ml, serumkapsler, renseservietter 10 stk. Vegansk, økologisk og dermatologisk testet.

329 SEK
Ecooking Peeling Mask+Vit E
50+20 ml

En flot gaveæske der indeholder peeling-maske og fugtighedscreme, som passer til alle hudtyper.

429 SEK
Armani Si Passione SET

Sættet indeholder parfume (EdP 50 ml), parfume i rejsestørrelse (EdP 7 ml) og bodylotion (75 ml).
Intens duft af vanilje samt blomsternoter af rose, heliotrop og jasmin. Duften byder desuden på træagtige noter af cedertræ og islæt ambra.

729 SEK
Edblad Sirius Steel set

Et smykkesæt bestående af øreringe og halskæde formet som en fyldt stjerne. Edblad er svensk design af høj kvalitet. Nikkeltestet.

299 SEK

Forbehold for prisjusteringer, valutakurser, udsolgte varer og ændring af sortiment.

Alle priser i shoppen er oplyst i SEK.