TrA.Subject

TrA.Announcement

ForSea er fortsat en hurtig og pålidelig fragtservice mellem Danmark og Sverige, også nu under Corona-krisen. I tider hvor grænser lukker og produktion, handel og industri påvirkes kraftigt, blandt andet i kraft af forsinkede leverancer, er forbindelsen mellem Helsingør og Helsingborg yderst vigtig for at opretholde leveringssikkerhed. Gennem en høj frekvens af sejladser, er det et vigtigt led i kæden for mange transporter indenfor samt ind og ud af Europa.

ForSea er med op til 110 daglige overfarter for fragt helt unikke. Vi arbejder kontinuerligt for at kunne tilbyde den service og frekvens, som er er nødvendig for at opretholde forbindelsen i disse tider. Vi har tydelige retningslinjer for vore medarbejdere, for at sikre, at alle, såvel gæster som ansatte, skal føle sig trygge under overfarten, siger Peter Kesting, Head of Freight.

Overfarten Helsingør – Helsingborg tager bare 20 minutter, og ForSea sejler døgnet rundt, så lastbilerne kan nå deres destination i rette tid. Situationen for chaufførerne er udfordret på grund af lukkede servicefunktioner rundt om i Europa. Hos ForSea tilbyder vi chaufførerne en mulighed for en hurtig pause, og på mange afgange er der mulighed for at proviantere samt købe mad og drikke. For at beskytte chauffører og vort check-in personale mod Coronavirus, opfordrer vi chaufførerne til at benytte selvbetjeningskiosker og Fast Lanes. Det er vigtigt at sikre fri bevægelse for gods, selv under disse ekstraordinære forhold.

For at læse mere om Fragt, læs mere her: https://www.forsea.dk/fragt

For at læse mere om vores forholdsregler for at forhindre spredning af Coronavirus, læs mere her:
https://www.forsea.se/corona
https://www.forsea.dk/corona
https://www.forseaferries.com/corona

Helsingør-Helsingborg overfarten er regionens flydende bro, som består af de fem færger: Aurora, Tycho Brahe, Hamlet, Mercandia IV og Mercandia VIII. Færgerne er miljøvenlige og udrustet med katalysatorer. Derudover er Aurora og Tycho Brahe begge konverteret til for en investeringssum på ca. 300 mio. SEK. INEA, et forvaltningsorgan for innovation og netværk under EU har støttet med ca. 120 mio. SEK.

I 2019 transporterede ForSea 7 mio. passagerer og 1,3 mio. personbiler, 440.000 lastbiler og 16.000 busser. Det svarer til 20% af de køretøjer, der krydsede Øresund[1] 2019. Overfarten fremmer integrationen og væksten i Øresundsregionen og drives af 550 medarbejdere, som dagligt arbejder for en sikker og effektiv forbindelse mellem Sverige og Danmark. Målsætningen er at gøre rejsen så behagelig som muligt. Forbindelsen bidrager derudover med at skabe omkring 2000 jobs i regionen. Jens Ole Hansen er CEO for ForSea AB, som ejes af investeringsfirmaet First State Investments.

*Undersøgelse gennemført i Sverige og Danmark, maj 2018 af Globescan på vegne af MSC.