TrA.Subject

TrA.Announcement

Ude er godt, men hjemme er bedst. Specielt hvis man har nem adgang til et væld af dejlige udflugtsmål på den anden side af Sundet. ForSea forbinder med sine mange daglige overfarter Danmark og Sverige og giver mulighed for en herlig staycation.

Der er sket mange store forandringer hos ForSea: Nyt navn, overgang til batteridrift på Hamlet og Aurora, nye menuer i restaturanterne med fokus på lokale råvarer – for blot at nævne nogle. Og nu kommer der også en justering af billetpriserne.

ForSea sænker prisen for børn og unge i alderen 4-15 år (tidligere 4-11 år), så en familie på to voksne og 3 børn i alderen 4-15 år kan rejse tur/retur for kun DKK 140,-. Det er billigere end en tur i biografen – og en oplevelse, der appellerer til både unge og gamle.

I en tid hvor miljø og klimaforandringer fylder meget i medierne, tænker mange danskere i stigende grad over deres rejseadfærd. Hos ForSea er det ambitionen, at en tur med færgen skal sætte det mindst mulige aftryk på vores fælles planet. Og overgangen til batteridrift med grøn el fra vind, vand og solenergi har allerede givet en markant effekt.

– Alene i 1. kvartal 2019 har vi reduceret vores forbrug med 1.400 ton olie i sammenligning med foregående år. Og vi reducerer stadigt vores forbrug. Fx er det glædeligt at se, at vi alene i marts måned i år brugte 500 ton mindre olie i sammenligning med marts måned sidste år, siger Johan Röstin, CEO på ForSea.

Hos ForSea opfordrer man miljøbevidste forbrugere til at holde mere ferie hjemme og nyde de mange oplevelser, som ligger på den anden side af Sundet. Påsken og de nye lavere priser for børnefamilier er en god anledning!

 

For yderligere oplysninger: Johan Röstin, CEO ForSea AB, telefon +46 42 18 60 00