TrA.Subject

TrA.Announcement

Den blå vej er også den grønneste

Effektivt, til tiden og i alt slags vejr krydser ForSea Ferries vores elskede Øresund, så mennesker kan mødes og regionen udvikles. Vores satsning på batteridrevne færger gør, at vi udover at være det mest effektive transportalternativ, også er det mest miljøvenlige. Vi udvikler os hele tiden for at møde kunderne og fremtidens behov. Vi er en virksomhed i konstant bevægelse.

Linjen, som får mennesker til at mødes og regionen til at blomstre

At Helsingør-Helsingborg overfarten er vigtig for mennesker og virksomheder i og uden for regionen, ligger ForSea meget på sinde. Logotypens grønne linje symboliserer et bæredygtigt møde mellem mennesker, idéer og lande. Den symboliserer, hvordan vi binder regionen sammen, hvordan vi skaber forretning og muliggør mødet. Den blågrønne farve symboliserer også vandet, som vi elsker, og som er så vigtigt for os alle og vores fremtid.

Fakta om ruten

I 2018 transporterede ForSea mere end 7 mio. passagerer, 1,3 mio. personbiler, 450.000 lastbiler og 16.000 busser svarende til omtrent 20% af de køretøjer, der krydsede Øresund. Passagererne har mulighed for at handle ombord til attraktive priser, benytte færgernes restauranter og caféer eller nyde aktiviteter som jazzkoncerter e.l.

Job og karriere

ForSea tilbyder både faste og midlertidige stillinger i land og til søs, og alle medarbejdere bidrager dagligt til at skabe gode oplevelser for vores passagerer. Vi beskæftiger 750 medarbejdere med jobs inden for kundeservice eller som navigatører, ingeniører, skibsassistenter, elektrikere, tjenere, kokke, butiksassistenter mv. Vi søger løbende efter nye, dygtige medarbejdere – og du kan se ledige stillinger eller søge uopfordret her!

Bæredygtighed

ForSea driver en bæredygtig færgerute og anvender moderne teknologi for at reducere miljøpåvirkningen, mens der løbende arbejdes med at styrke Øresundsintegrationen.

Fra 2007 har færgerne på ruten som de første i verden levet op til de emissionsregler fra SECA, som blev obligatoriske i 2015. Derudover arbejder koncernen løbende med at nedbringe CO2-udledningen og færgedriftens påvirkning af havmiljøet til gavn for Øresundsregionen. ForSea har iværksat konvertering til batteridrift på de to færger Tycho Brahe og Aurora med henblik på at reducere færgernes miljøpåvirkning yderligere.

ForSea og færgeruten bidrager endvidere til lokalsamfundene på begge sider af Øresund gennem jobskabelse og støtte til kultur, uddannelsesområdet og erhvervslivet.

Nyhedsmail

Databeskyttelsesforordningen (GDPR) ForSea Helsingør ApS lagrer dine data i overensstemmelse med databeskyttelsesforordningen (GDPR). Vi gemmer dine oplysninger for at kunne give bedre og mere målrettede tilbud til den enkelte kunde. Du kan til hver en tid framelde dig vores nyhedsmails, og anmode ForSea om at få slette alle dine oplysninger. Med din tilmelding til vores nyhedsmail, giver du samtykke til at vi gemmer dine oplysninger og anvender disse i forbindelse med målrettede tilbud. Læs mere om privatlivspolitik.