Stort udvalg af lækkert boligudstyr, keramik, krukker, tæpper, tekstiler, tøj og en kaffe i den hyggelige lille café efter indkøbene.

Hillesdal Inredning er en gårdbutik, der ligger i den lille by Glumslöv, ca. 20 min. kørsel ad E20 sydpå fra Helsingborg. Gården ligger i det smukkeste, bakkede landskab med græssende får i forgrunden. Og i horisonten er der udsigt til Ven, Øresund og Danmark.

Her finder du et bredt sortiment af håndplukkede boligdesigns og tøj af høj kvalitet. Fx tekstiler og boligtilbehør i hør, bomuld og uld, keramik og stentøj, messing og zink, træ og glas, tæpper, møbler og lamper. Stilen er nordisk men med indslag fra både Frankrig og Marokko. Minder lidt om danske Tine K fra Odense. 

På gårdspladsen er der ofte et lille plantemarked med sæsonens blomster og krukker – og mis heller ikke et besøg i den lille, hyggelige gårdcafé, som serverer kaffe, kage og små, lækre retter. I sommerhalvåret kan du sidde ude og nyde haven og udsigten.

Besøg evt. også den lille havn i Ålabodarna ved Øresund – under 10 min. kørsel fra Hillesdal ud mod kysten.

Tjek gerne rejsemålet inden

Restriktioner på grund af COVID-19 har medført at en del attraktioner og virksomheder har ændrede åbningstider, imens andre holder helt lukket. Visse har desuden indført præ-booking. Alt sammen for at overholde myndighedernes krav. Det er altid en god idé at tjekke rejsemålets hjemmeside inden dit besøg for yderligere information. Vi sejler i henhold til tidsplanen og følger myndighedernes anbefalinger. Mere information vedrørende coronavirus / COVID-19 se vores informationsside.

Persondataforordningen ForSea Helsingør ApS lagrer dine data i overensstemmelse med persondataloven. Vi gemmer dine oplysninger for at kunne give bedre og mere målrettede tilbud til den enkelte kunde. Du kan til hver en tid framelde dig vores nyhedsmails, og anmode ForSea om at få slette alle dine oplysninger. Med din tilmelding til vores nyhedsmail, giver du samtykke til at vi gemmer dine oplysninger og anvender disse i forbindelse med målrettede tilbud.