Lidt uden for Helsingborg kan du besøge den charmerende designergårdbutik og café. Få inspiration til ny bolig- og  haveindretning, nyd naturen og nap en kop kaffe.

Tag en tur ud på landet lidt uden for Helsingborg og oplev godt design og natur gå hånd i hånd. Et stykke fra landevejen finder du indretningsbutikken Enkla Ting. Her er der kælet for detaljerne, og du kan købe simple, men smukke ting, der emmer af gode historier. Der eksperimenteres med farver og former, men dufte og følelsen af friheden på landet, er også en vigtig del af besøget hos Enkla Ting.

Beliggenheden giver rig mulighed for at lade sig inspirere, og ejeren deler gerne ud af gode tips til homestyling og havedesign. Har du lyst, kan du endda komme med en tur ud og kigge i den flotte køkkenhave og se sæsonens grønt og planter, i fuldt flor.

Nyd din eftermiddag på gården og husk at ”fika”, med et stykke friskbagt kage og en varm kop kaffe.

Tjek gerne rejsemålet inden

Restriktioner på grund af COVID-19 har medført at en del attraktioner og virksomheder har ændrede åbningstider, imens andre holder helt lukket. Visse har desuden indført præ-booking. Alt sammen for at overholde myndighedernes krav. Det er altid en god idé at tjekke rejsemålets hjemmeside inden dit besøg for yderligere information. Vi sejler i henhold til tidsplanen og følger myndighedernes anbefalinger. Mere information vedrørende coronavirus / COVID-19 se vores informationsside.

Persondataforordningen ForSea Helsingør ApS lagrer dine data i overensstemmelse med persondataloven. Vi gemmer dine oplysninger for at kunne give bedre og mere målrettede tilbud til den enkelte kunde. Du kan til hver en tid framelde dig vores nyhedsmails, og anmode ForSea om at få slette alle dine oplysninger. Med din tilmelding til vores nyhedsmail, giver du samtykke til at vi gemmer dine oplysninger og anvender disse i forbindelse med målrettede tilbud.