Besøg den fine tøjbutik, Cirkus, der ligger midt i Helsingborg. Her kan du få tøj og accessories med designerfeel og i originale mønstre.

I et gammelt rødt hus i hjertet af Helsingborg, ligger Cirkus – en skøn multibrand store med masser af sjæl. Her kan du købe lækkert tøj og accessories til kvalitetsbevidste kvinder. Butikken er startet af Lotta Rossling og Gunilla Carlstein. Udover at være gode venner, har de to arbejdet sammen på forskellige kreative projekter gennem mange år. De har bl.a. syet og solgt deres egne ruskindsnederdele fra Gunillas køkken, indrettet lejligheder med inspiration fra det græske øhav og designet læderarmbånd.

Nu kan du gå på opdagelse i deres butik, hvor deres originale mønstre giver personlighed til det lette og luftige tøj, som er designet til at minde os om varmere himmelstrøg. Når du er færdig med at shoppe i Cirkus, kan du gå en tur i den smukke Slotshave, som ligger lige rundt om hjørnet.

Tjek gerne rejsemålet inden

Restriktioner på grund af COVID-19 har medført at en del attraktioner og virksomheder har ændrede åbningstider, imens andre holder helt lukket. Visse har desuden indført præ-booking. Alt sammen for at overholde myndighedernes krav. Det er altid en god idé at tjekke rejsemålets hjemmeside inden dit besøg for yderligere information. Vi sejler i henhold til tidsplanen og følger myndighedernes anbefalinger. Mere information vedrørende coronavirus / COVID-19 se vores informationsside.

Persondataforordningen ForSea Helsingør ApS lagrer dine data i overensstemmelse med persondataloven. Vi gemmer dine oplysninger for at kunne give bedre og mere målrettede tilbud til den enkelte kunde. Du kan til hver en tid framelde dig vores nyhedsmails, og anmode ForSea om at få slette alle dine oplysninger. Med din tilmelding til vores nyhedsmail, giver du samtykke til at vi gemmer dine oplysninger og anvender disse i forbindelse med målrettede tilbud.