Besøg de prisvindende chokolademagere i deres butik og fabrik i Drottninggatan. Her kan du smage og dufte dig igennem alskens herligheder inden for chokolade og praliner.

På Drottninggatan i Helsingborg, ligger det charmerende chocolaterie, Chocolatte. Her kan du smage de lækre, håndlavede chokolader og nyde en kop kaffe. Chocolatte laver deres chokolader og praliner fra bunden, på deres egen lille fabrik. Håndværket og den gode smag, har de seneste fire år indbragt Chocolatte flere medaljer ved ”International Chocolate Awards”.

Er du helt vild med chokolade og skal turen til Helsingborg have lidt ekstra krydderi, kan du tage med de dygtige chokolademagere til en lækker praline-smagning. Til smagningen får du mulighed for at smage forskellige chokoladevarianter, praliner og får et smugkig ind i produktionen, hvor de laver godbidderne. Slut dagen af med at købe håndlavede, prisvindende chokolader med hjem til familie og venner.

Tjek gerne rejsemålet inden

Restriktioner på grund af COVID-19 har medført at en del attraktioner og virksomheder har ændrede åbningstider, imens andre holder helt lukket. Visse har desuden indført præ-booking. Alt sammen for at overholde myndighedernes krav. Det er altid en god idé at tjekke rejsemålets hjemmeside inden dit besøg for yderligere information. Vi sejler i henhold til tidsplanen og følger myndighedernes anbefalinger. Mere information vedrørende coronavirus / COVID-19 se vores informationsside.

Persondataforordningen ForSea Helsingør ApS lagrer dine data i overensstemmelse med persondataloven. Vi gemmer dine oplysninger for at kunne give bedre og mere målrettede tilbud til den enkelte kunde. Du kan til hver en tid framelde dig vores nyhedsmails, og anmode ForSea om at få slette alle dine oplysninger. Med din tilmelding til vores nyhedsmail, giver du samtykke til at vi gemmer dine oplysninger og anvender disse i forbindelse med målrettede tilbud.