TrA.Subject

TrA.Announcement

Fragt

Farligt gods

Ved transport af farligt gods, skal chaufføren altid henvende sig til personalet i fragtservice for personlig ekspedition. Forhåndsregistrering sikrer hurtigere betjening i havnen.

Kontakt ved forhåndsregistrering af farligt gods:

Helsingborg
+46 42 18 60 20
adr.helsingborg@forseaferries.com

Helsingør
+45 88 71 19 12
adr.helsingor@forseaferries.com

Klik på ”Formular Farligt gods” for at åbne formular til booking af farligt gods. Efter udfyldelse skal formularen mailes til enten Helsingborg eller Helsingør.

Lempelse vedr. overførsel af LQ farligt gods

Ved transport af LQ farligt gods hos ForSea Ferries, er det ikke et krav at der ved check ind i havnene fremvises skriftlig dokumentation. Chaufføren skal dog oplyse at lasten indeholder farligt LQ farligt gods.

Der skal oplyses:
Fareklasse
UN nummer
Mængde

Det er tilstrækkeligt med information, og chaufføren kvitterer på vores formular herfor. Ydermere kvitteres for, at lasten er pakket efter de fornødne forskrifter. Køretøjet skal være forsynet med orange farligt gods skilte for- og bag på. Der beregnes fortsat ikke farligt gods gebyr ved overførsel af LQ farligt gods.

Øget mulighed for transport af farligt gods

Alle vores 4 færger, der normalt er i drift, transporterer farligt gods. Vores mindre færge Mercandia IV sejler udelukkende godstransporter, hvilket ikke blot betyder, at vi kan tilbyde vores fragtkunder fire afgange i timen i de travleste timer tirsdag-torsdag, men også at vores kunder der transporterer farligt gods, får øgede muligheder for overfart. Det lave antal passagerer ombord betyder, at et øget antal klasser er velkomne. Kontakt vores fragtservice såfremt I ønsker yderligere information.