TrA.Subject

TrA.Announcement

Mulighed for plug-in til kølebiler på alle vore færger

Det er ikke tilladt at lade sin kølekompressor køre under overfarten. Derfor skal køleaggregaterne stoppes inden ombordkørsel. Såfremt I har brug for, at kunne dokumentere en ubrudt kølekæde, kan vi tilbyde strømstik på alle vore færger.

Chaufføren skal henvende sig personligt i check-in, og bede om mulighed for at koble sin kølemaskine til vores strømudtag under overfarten. Vores personale ombord anviser chaufføren plads i nærheden af ladestik. Chaufføren alene er ansvarlig for at tilslutte ladestikket. Ligesom chaufføren selv afmonterer ladestikket ved ankomst til havn.

Vi håber I vil gøre brug af denne mulighed, og står naturligvis til disposition, hvis I har spørgsmål.

Den grønneste vej

Nu kan du sejle miljøvenligt over Øresund med vores to elfæger Tycho Brahe og Aurora. Du sparer 40-50 kilometer sammenlignet med at køre sydpå, og det er bedre for miljøet. I 2018 krydsede 452.000 lastbiler Øresund med os. Tilsammen sparer de årligt ca. 15.000 ton CO2-udslip. Det er næsten lige så meget som udslippet fra 5.000 flyrejser til Thailand.

Tilladelse til transport af affald

Ifølge affaldsforordningen (SFS 2020:614) skal alle, der erhvervsmæssigt transporterer affald, have tilladelse hertil. Nedenfor finder du ForSeas tilladelse.

Hent tilladelse

Miljøcertifikat

Vores fragtkunder får i begyndelsen af året et certifikat på, hvor meget CO2 de har sparet ved at sejle med os det foregående år, i forhold til hvis de havde valgt en landforbindelse.