TrA.Subject

TrA.Announcement

Leder du efter noget specielt?

Karameller

Det positive ved karameller er, at de holder længe. Men, når du først har taget én, så kan du sjældent stoppe igen...

Alle priser i shoppen er oplyst i SEK.

Läkerol YUP Peach/Strawberry
30 g

Läkerol YUP Mix Strawberry Lime & Sour Peach er en frugtagtig blanding med smag af fersken, jordbær og lime. Et tyndt lag xylitol-krystaller efterlader dig med en frisk fornemmelse i munden. Pastillen er både sukkerfri og vegansk.

19 SEK
Läkerol YUP Mix Salmi Caramel
30 g

Läkerol YUP Mix Salty Caramel & Salmiak er en populær blanding af sød karamelfudge og saltlakrids. Et tyndt lag xylitol-krystaller efterlader dig med en frisk fornemmelse i munden. Pastillen er både sukkerfri, vegansk og uden palmeolie.

19 SEK
Läkerol Original

Läkerols sukkerfrie originalpastil med smag af lakrids og mentol, som har været værdsat siden 1909. Den diskrete og sofistikerede pastil passer perfekt til enhver lejlighed.

32 SEK
Läkerol Cactus

En sukkerfri pastil med smag af lakrids og frisk kaktus der minder om stikkelsbær. En pastil til dig der ønsker en eksotisk og frisk smagsoplevelse. Den diskrete og sofistikerede pastil passer perfekt til enhver lejlighed.

32 SEK
Läkerol Seasalt

En sukkerfri pastil med smag af havsalt og lakrids. Passer perfekt til lakridsfantasten, der aldrig får nok af smagen af saltlakrids. En moderne klassiker til alle lakridselskere. Den diskrete og sofistikerede pastil passer perfekt til enhver lejlighed.

32 SEK
Läkerol Salvi

En sukkerfri pastil med smag af salvie – en vindende kombination af lakrids og viol. Den diskrete og sofistikerede pastil passer perfekt til enhver lejlighed.

32 SEK
Läkerol Strawberry Lime

En sukkerfri pastil med en balanceret smag af søde jordbær og frisk lime. En syrlig og frugtagtig sommersmag, som opfrisker din ånde. Den diskrete og sofistikerede pastil passer perfekt til enhver lejlighed.

32 SEK
Mentos Jumbo Roll Fruit
269g

En vidunderlig frugtagtig blanding af Mentos-pastiller med smag af jordbær, appelsin og citron i hver rulle. Noget for enhver smag!

79 SEK
Mentos Jumbo Roll Mint
269g

Klassisk pebermynteslik. Verdenskendt for sin sprøde friskhed. Mentos har i generationer været den friskeste pebermyntepastil og er kendt for sin unikke seje konsistens og sin herlige smag. Denne uimodståelige pastil er sprød og glat på ydersiden og blød og vidunderlig frisk på indersiden.

79 SEK
Mentos Tropical Rainbow
296 g

Perfekt til alle der kan lide frugtagtige smage. Indeholder smagene vandmelon, appelsin, hindbær, kirsebær, ananas, jordbær og vindruer.

79 SEK
Tic Tac Lilliput
228 g

Den mindste pastilæske - i den største æske!

109 SEK

Forbehold for prisjusteringer, valutakurser, udsolgte varer og ændring af sortiment.

Alle priser i shoppen er oplyst i SEK.