TrA.Subject

TrA.Announcement

Nyd en romantisk weekend

20% rabat

Tilbuddet gælder kun for bookinger på helligdagsfrie søndage-torsdage indtil og med 31/12 på The Treetop Escape. Rabatten gælder for højst 2 dobbeltværelser (4 gæster).

Booking med rabat opnås ved at sende en mail til hotellet, med reference til ForSea.
Email adresse: info@thelodge.se 

Find rejse

The Lodge

The Lodge er et romantisk spa-hotel, der ligger blot en times kørsel fra havnen I Helsingborg. På The Lodge får du den mest vidunderlige udsigt, da hotellet ligger helt på toppen af romeleåsen.

Efter en kort køretur fra færgen, kan du koble fuldstændig af, nyde god mad, lækkert spa og naturligvis den helt fantastiske natur, der omgiver hotellet.

The Treetop Escape pakke

I The Treetop Escape får du en gastronomisk oplevelse ud over det sædvanlige!

The Lodges motto er som bekendt “Life Less Ordinary”, og hvad kan være mere luksuriøst end en Spa hideaway højt over trætoppene, midt i Skåne? Måske begynder I med en dejlig skovtur på Skåneleden, der går lige uden for, før I checker ind på et af vores hyggelige værelser. På eftermiddagen venter afslappende Spa oplevelser i Honulele Spa, hvor I har mulighed for at booke Aloha Spa Ritual.

Til aftenen serveres “The Less Ordinary Menu”, som er inkluderet i jeres pakke. Efter middagen kan I måske blive siddende foran pejsen i loungen med en god bog eller brætspil, inden det er tid for en god nats søvn i et af vores hyggelige New England inspirerede værelser. Morgenen begynder stille og roligt med god kaffe/te og vores store morgenbuffet.

Adresse:

The Lodge
Södra Ugglarp 621
247 98 Genarp

+46 (0)46 24 89 05
info@thelodge.se
The Lodge egen hjemmeside. 

Nyhedsmail

Databeskyttelsesforordningen (GDPR) ForSea Helsingør ApS lagrer dine data i overensstemmelse med databeskyttelsesforordningen (GDPR). Vi gemmer dine oplysninger for at kunne give bedre og mere målrettede tilbud til den enkelte kunde. Du kan til hver en tid framelde dig vores nyhedsmails, og anmode ForSea om at få slette alle dine oplysninger. Med din tilmelding til vores nyhedsmail, giver du samtykke til at vi gemmer dine oplysninger og anvender disse i forbindelse med målrettede tilbud. Læs mere om privatlivspolitik.