Information om grænsekontrol

Grænsekontrol gennemføres punktvis for rejsende til/fra Sverige og Danmark. For at undgå unødig ventetid, bedes alle have gyldigt pas eller foto-ID (i overensstemmelse med politiets retningslinjer) klar, ved ankomst til havn. Yderligere information findes her.

Renovering af Knutpunkten/Helsingborg C

Der foregår i øjeblikket en større ombygning på stationen Knutpunkten/Helsingborg C, hvilket påvirker passagerer, der stiger ombord på færgen via landgangen. Facaden skal blandt andet udskiftes, hvilket er et omfattende arbejdsprojekt, og af den grund afspærres et større arbejdsområde desuden også indvendigt på stationen fra uge 44.


Entréen via Järnvägsgatan vil fortsætte med at være åben i hele byggeperioden. Den nye afspærring inde på stationen Knutpunkten/Helsingborg C starter i tilslutning til indgangen og strækker sig langs facaden hen mod rulletrapperne, der fører op til færgeterminalen.

Uge 45-48 er rulletrapperne helt eller delvist lukket. Det forventes at rulletrapperne genåbnes i løbet af uge 48, men indtil da henvises alle rejsende til elevator eller trapper.

Arbejdet i forhold til ombygningen af trappen udendørs mellem Järnvägsgatan og parkeringsdækket påbegyndes i uge 45. Den nye indgang fra parkeringsdækket og indgangspassagen åbner i uge 46.

Kort og godt så er det trapper eller elevator, som skal benyttes af dem, der stiger på eller af vores færger fra uge 44-48. Vi beklager selvfølgelig ulejligheden.

Få trafik information på din telefon

Tilmeld dig vores gratis SMS-service og modtag en SMS, hvis der forekommer væsentlige forsinkelser eller aflysninger på den valgte færgerute på de dage, hvor du skal rejse.

Du tilmelder dig hos vores kundeservice på kundeservice@forseaferries.com eller 88 71 19 00 (Mandag-fredag  kl. 8.00-17.00)