TrA.Subject

TrA.Announcement

Winemakers dinner

Grib chancen for at prøve nogle af vores udvalgte vine fra Sydafrikas berømte vindistrikt Stellenbosch.

Winemakers dinner

Nu har du muligheden for at prøvesmage nogle af vores udvalgte vine fra Sydafrikas berømte vindistrikt Stellenbosch. Vinproducenten Alex Dale fra vinhuset Radford Dale og moderator Håkan Nilsson guider dig igennem vinsmagningen. Til vinene serverer vi en buffet sammensat af forårets lokalt producerede råvarer. Vi byder velkommen ombord på Tycho Brahe den 14. maj!

695,- pr. person inkl. færgebillet. Billetter sælges via svensk samarbejdspartner og beløbet vil være i svenske kroner (995 SEK).

Book nu

Hvad? Winemakers dinner med vine fra vinhuset Radford Dale.

Hvornår? 14. maj kl. 17.00-21.00, med afgang fra Helsingør kl. 17.10.

Hvor? Ombord på Tycho Brahe.

Book nu

Disse vine skal vi smage

The Winery of Good Hope Chardonnay
(Western Cape) 2020

Radford Dale Vinum Chenin Blanc
(Stellenbosch) 2021

Radford Dale Renaissance Chenin Blanc
(Stellenbosch) 2017

The Winery of Good Hope Syrah
(Stellenbosch) 2020

Radford Dale Vinum Pinotage
(Coastal) 2021

Radford Dale Freedom Pinot Noir
(Elgin) 2017

Radford Dale winery

Vi byder velkommen til Winemakers dinner ombord Tycho Brahe. Nyd en vinsmagning hvor der også bliver budt på noget godt at spise. Denne gang går vi på opdagelse blandt vine fra vinhuset Radford Dale, hvor vinproducenten Alex Dale præsenterer vinene og guider dig igennem vinsmagningen sammen med moderator Håkan Nilsson. I forbindelse med vinsmagningen serveres der en buffet med kolde og varme nordiske tapas lavet af lokalt producerede råvarer.

Alex Dale, fjerdegenerations vinproducent, begyndte sin karriere allerede som 15-årig. Dale blev den yngste chef, for et berømt Burgundian Négociant House i en alder af 21, samtidig som han var den første der i 1990 åbnede Frankrigs første røgfrie vinbar. Han kom også i Guinness Rekordbog for at sælge det dyreste glas vin i verden - en Beaujolais Nouveau.

Alex Dale grundlagde Radford Dale i Stellenbosch i 1998 for at vise det potentiale, der findes i hidtil uopdagede regioner, druesorter og vintyper fra Sydafrika. Et kvart århundrede senere fremstiller Radford Dale fremragende Chenin Blanc og Pinotage i prestigefyldte Stellenbosch, elegant Pinot Noir og Chardonnay i et køligt klima i Elgin og ikoniske røde blandinger fra det nu meget eftertragtede Swartland. I 2017 blev Radford Dale kåret som årets rødvinsproducent i Sydafrika.

Nyhedsmail

Databeskyttelsesforordningen (GDPR) ForSea Helsingør ApS lagrer dine data i overensstemmelse med databeskyttelsesforordningen (GDPR). Vi gemmer dine oplysninger for at kunne give bedre og mere målrettede tilbud til den enkelte kunde. Du kan til hver en tid framelde dig vores nyhedsmails, og anmode ForSea om at få slette alle dine oplysninger. Med din tilmelding til vores nyhedsmail, giver du samtykke til at vi gemmer dine oplysninger og anvender disse i forbindelse med målrettede tilbud. Læs mere om privatlivspolitik.