LAT56˚ Bistrobar: Hamlet

Velkommen til en ekstraordinær madoplevelse ombord på Hamlet. Nyd en varm og indbydende atmosfære, kombineret med en fantastisk udsigt over Øresund. På LAT56˚ Bistrobar kan du slappe af med veltillavede cocktails, gode vine og udsøgt mad.

Du finder et højt kulinarisk niveau, med nyfortolkning af bistroklassikere, som er tilberedt af friske ingredienser fra begge sider af Sundet. Det her er stedet, hvor gode venner, familie og samarbejdspartnere mødes - en perfekt ramme for nye, fantastiske smagsoplevelser. 

A la carte menu

Menuen gælder i perioden 9. april - 8. juni 2019

 

    Pris DKK

Vi starter med...

   
LAT56 Skagen
håndpillede rejer, dildmayonaise og urtesalat med rugbrødscrumble
  76,-
Tartar på okse
med hasselnødder, karse, æggeblomme og hjemmelavede chips
  76,-
Ravioli med krebs
crème bisque, estragon og confiteret citronskal 
(kan fås vegetarisk)
  76,-
     

Vi fortsætter med...

   
Bjärekylling
med forårsfrikasse, veluté og sprødt kyllingeskind
(kan fås vegetarisk)
  176,-
Skindstegt torsk
med hvide asparges, syret fløde og ramsløg
  192,-
Entrecote 
med salat på krydderurter og sauce bordelaise
  222,-

Til de varme retter serveres smørslyngede eller stegte kartofler 

   

 

   

Vi afslutter med...

   
Citronfromage
med marengskys, citronverbena is og krokant
  61,-
Rabarbertærte
med mandel og hvid chokolade is
  61,-
Udvalg af nordiske oste
med knækbrød og sødt-salt
  107,-
     

Altid på Hamlet (3-retters menu)

  284,-
Forret
LAT56 Skagen med håndpillede rejer, dildmayonaise og urtesalat med rugbrødscrumble
   
Hovedret
Bjärekylling med forårsfrikasse, veluté og sprødt kyllingeskind
(kan fås vegetarisk)
   
Dessert
Citronfromage med marengskys, citronverbena is og krokant
   
     

Alle priser er oplyst i danske kroner. Priserne er omregnet fra svenske kroner,  og vi tager forbehold for kursændringer. Betjeningsafgift er inkluderet i priserne. Ved betaling med kreditkort trækkes beløbet i SEK (bankens valutakurs).

Den sorte tavle

Serveres fredage og lørdage kl. 12.00 - 17.00 i perioden 9. april - 8. juni 2019


Meunier stegt rødspætte

med citron, dild og køkkenets egen remoulade
68,-

Skagenröra
med ørredrogn, syltede rødløg og karse
76,-

Kartofler med rogn
med purløg, mayonaise, sprødt kyllingeskind og scalotteløg
68,- 

Marineret sild
med pocheret æg, friterede kapers og dild
68,- 

Hjemmebagt leverpostej
med syltede rødbeder, bacon, friteret persille og champignon
68,-

Kyllingesalat på Bjärekylling
med syltede agurker, sprødt kyllingeskind og grønne asparges
68,-

2 valgfri smørrebrød
inkl. Helsingborg fadøl og en snaps
199,-

VINLISTE

Find din favorit på vores vinliste.

Pris pr. glas / pris pr. flaske

Rødvin

Di Mazzo Primitivo
58,- / 230,- 

7 Deadly Zins
65,- / 253,- 

Ripasso Bason Valpolicella
299,-

Cesari Amarone Classico
376,-

Saronsberg Shiraz
381,-

Hvidvin

Pinot Grigio Delle Venezie
58,- / 215,-

Noemi Vernaux Bourgogne Chardonnay
65,- / 253,-

Von Buhl Riesling
230,- 

Ch. De Sancerre Sauvignon Blanc
276,- 

La Chablisienn Petit Chablis
261,-

Bobler

Mulderbosch
53,- / 212,- 

Coteaux d'Aix-en-Provence Org.
230,- 

***

Dom Pérignon 2009
1.653,-

Moët & Chandon
368,- 

Piper Heidsick Rosé
384,- 

Montini Prosecco Org. 
50,- / 230,- 

Cocktails

Nyd en af de frække cocktails før, under og efter middagen. Måske vores signaturcocktail LAT56 eller en Bistrobar Blåbærmojito kunne friste. 

BEFORE 48,-

Dry Martini
Tanqueray Gin, Martini Xtra dry, oliven & citrontwist

Twist of Chambord
Chambord, frisk citron, sukkerlage, æggehvide & soda

Sour Apple Martini
Æblelikør, vodka, limejuice & æggehvide

 

DURING AND ALWAYS 58,- 

LAT56
Knust citron, Bacardi Razz, friske hindbær & Sprite

RNB Smash Drink
Bailey's, Absolut Vodka, hindbær og citron

Bubble Raspberry
Hindbærlikør, hindbærpure, sukker, æggehvide & Cava

Pears Chili Passion
Absolut Päron, Cointreau, citron, passionsfrugt og chili

Violettdröm
Tanqueray Gin, citronjuice, creme de violette, knuste brombær og æggehvide

LAT56 Bubblegum Cocktail
Bacardi Limon, bubblegum sirup, lime og æggehvide

Twisted Jam
Beefeater Gin, blåbær, hindbær og æblejuice

Sour 56
Bourbon whisky, Amaretto, citron, sukker og æggehvide

Slim Shady
Gin, Cointreau, grapejuice, citronjuice, sukkerlage og æggehvide

Mojito
Vælg mellem original, hindbær, blåbær, jordbær, hindbær/chili eller deluxe (toppet med Cava)

 

Moscow Mule (6 cl.) 88,-
Absolut Vodka, lime, mynte og Ginger Beer

Øl fra Helsingborg Bryggeri

Lager - fra hane
En klassisk lys lager

Blondie Ale - fra hane
En lys charmerende Blond Ale med aroma af mango og passionsfrugt

Indian Pale Ale
En pale ale med velafvejet smag af karamel, knækbrød og toffee

Pilsner
En klassisk pilsner fuld af aroma og traditionel kant

Secret Stout
En anderledes stout med en snert af vanilje og masser af øvrige toner

Spørg tjeneren for priser

Kaffe og creme

AFTER DINNER 48,-

Solero
Liquor 43, pure af frisk passionsfrugt og fløde

Espresso Martini
Absolut Vodka, Kahlua, kaffe og fløde

Coffee 56
Mørk rom, kaffe og fløde

Kaffe Karlsson
Bailey's, Cointreau, kaffe og fløde

Irish Coffee
Jameson Irish Whisky, kaffe og fløde

Pære Lumumba
Xanté, varm chokolade, fløde og revet chokolade

Bordreservation

Menubillet

Køb menubillet til 42,- kr. i billetsalget i terminalen Helsingør, og få færgeoverfart og en værdikupon på 23,- kr., som kan bruges i restauranten eller baren på Aurora, Hamlet eller Tycho Brahe.

***

Bordbestilling

Telefon 88 71 19 60
Mail restaurantbooking@forseaferries.com

Åbent alle hverdage kl. 8.00 - 18.00

Åbningstider i restauranten

Tirsdag-torsdag kl. 17.00-22.00 - Køkkenet lukker kl. 21.00
Fredag-lørdag kl. 12.00-22.00 - Køkkenet lukker kl. 21.00