LAT56˚ Bistrobar: Hamlet

Velkommen til en ekstraordinær madoplevelse ombord på Hamlet. Nyd en varm og indbydende atmosfære, kombineret med en fantastisk udsigt over Øresund. På LAT56˚ Bistrobar kan du slappe af med veltillavede cocktails, gode vine og udsøgt mad.

Du finder et højt kulinarisk niveau, med nyfortolkning af bistroklassikere, som er tilberedt af friske ingredienser fra begge sider af Sundet. Det her er stedet, hvor gode venner, familie og samarbejdspartnere mødes - en perfekt ramme for nye, fantastiske smagsoplevelser. 

Chef's Choice

Serveres tirsdag og onsdag i perioden 5. februar - 10. april fra kl. 18.00.
Pris 199,- kr.

Kokken står i bistroen og trancherer den lækreste oksefilet og kalvefilet til jer. 

I vælger selv tilbehør fra buffeten ved siden af, og nyder middagen med udsigt over Sundet. Spis så meget, I har lyst til. 

A la carte menu

Menuen gælder i perioden 15. januar - 6. april 2019

    Pris DKK

Vi starter med...

   
Jordskokkesuppe
med chips af jordskokker og urtesalat
lille /stor portion 61,- / 99,-
Skagen toast
håndpillede rejer i mayonaise med dild, rogn og rødløg
lille / stor portion 68,- / 107,-
Vores egen koldtrøgede laks
med syltede agurker, friskost og sortrod
  104,-
     

Småretter...

   
Filet "Bookmaker toast"
med confiteret tomat, trøffelmayonaise, salat og hvidløgsstegte kartofler
  130,-
LAT56 oste- & charcutteriplatte
Hamlets hjemmekomponerede oste- og charcutteriplatte med lækkert tilbehør
  107,-
     

Vi fortsætter med...

   
Helleflynder
med estragonkartofler, brunet smør, dild, kapers, ristede mandler og blomkål
  199,-
Oksefilet "Tournedos Provencale"
med søde løg, confiteret hvidløg og rødvinssky med tomat og sorte oliven
  199,-
Bagte beder med gedeost 
med hasselnødde vinaigrette, søde løg og rødbedepulver
  130,-
     

Vi afslutter med...

   
Pannacotta
med Limoncello, vanilje og skovbær
  61,-
Ananassorbet "rosépeber"
med kokoskage og muscovadocrumble
  53,-
LAT56 ostetallerken
Dansk Kornblomst (økologisk), Manchego (økologisk) og Tallegio med knækbrød og figenmarmelade
  84,-
     

Altid på Hamlet (3-retters menu)

  307,-
Forret
Skagen toast med håndpillede rejer i mayonaise med dild, rogn og rødløg
   
Hovedret
Oksefilet "Tournedos Provencale" med søde løg, confiteret hvidløg og rødvinssauce med tomat og sorte oliven
   
Dessert
Pannacotta med Limoncello og vanilje
   
     

Alle priser er oplyst i danske kroner. Priserne er omregnet fra svenske kroner,  og vi tager forbehold for kursændringer. Betjeningsafgift er inkluderet i priserne. Ved betaling med kreditkort trækkes beløbet i SEK (bankens valutakurs).

Den sorte tavle

Serveres fredage og lørdage kl. 12.00 - 17.00


Jordskokkesuppe

med chips af jordskokker og urtesalat
99,-

Filet "Bookmaker toast"
med konfiteret tomat, trøffelmayonaise, salat og hvidløgsstegte kartofler
130,-

Skagen toast
rejer i dildmayonaise på toast, med rogn og rødløg
107,- 

Frisk tagliatelle
med oksefilet, champignons, dijonsennep, cognac og fløde, toppet med gran padano
127,- 

LAT56 ostetallerken
Dansk Kornblomst (økologisk), Manchego (økologisk) og Tallegio med knækbrød og figenmarmelade
84,-

Bordbestilling

Du kan bestille bord på forhånd, så bordet står dækket til dig, når du kommer. Det eneste du skal gøre er at nyde et dejligt måltid og udsigten over Øresund.

Du kan ringe på tlf. 88 71 19 60 eller sende en mail til restaurantbooking@forseaferries.com
Åbent for reservationer alle hverdage mellem kl. 8.00 - 18.00

VINLISTE

Find din favorit på vores vinliste.

Pris pr. glas / pris pr. flaske

Rødvin

Di Mazzo Primitivo
58,- / 230,- 

7 Deadly Zins
65,- / 253,- 

Ripasso Bason Valpolicella
299,-

Cesari Amarone Classico
376,-

Saronsberg Shiraz
381,-

Hvidvin

Pinot Grigio Delle Venezie
58,- / 215,-

Noemi Vernaux Bourgogne Chardonnay
65,- / 253,-

Von Buhl Riesling
230,- 

Ch. De Sancerre Sauvignon Blanc
276,- 

La Chablisienn Petit Chablis
261,-

Bobler

Mulderbosch
53,- / 212,- 

Coteaux d'Aix-en-Provence Org.
230,- 

***

Dom Pérignon 2009
1.653,-

Moët & Chandon
368,- 

Piper Heidsick Rosé
384,- 

Montini Prosecco Org. 
50,- / 230,- 

Cocktails

Nyd en af de frække cocktails før, under og efter middagen. Måske vores signaturcocktail LAT56 eller en Bistrobar Blåbærmojito kunne friste. 

BEFORE 48,-

Dry Martini
Tanqueray Gin, Martini Xtra dry, oliven & citrontwist

Twist of Chambord
Chambord, frisk citron, sukkerlage, æggehvide & soda

Sour Apple Martini
Æblelikør, vodka, limejuice & æggehvide

 

DURING AND ALWAYS 58,- 

LAT56
Knust citron, Bacardi Razz, friske hindbær & Sprite

RNB Smash Drink
Bailey's, Absolut Vodka, hindbær og citron

Bubble Raspberry
Hindbærlikør, hindbærpure, sukker, æggehvide & Cava

Pears Chili Passion
Absolut Päron, Cointreau, citron, passionsfrugt og chili

Violettdröm
Tanqueray Gin, citronjuice, creme de violette, knuste brombær og æggehvide

LAT56 Bubblegum Cocktail
Bacardi Limon, bubblegum sirup, lime og æggehvide

Twisted Jam
Beefeater Gin, blåbær, hindbær og æblejuice

Sour 56
Bourbon whisky, Amaretto, citron, sukker og æggehvide

Slim Shady
Gin, Cointreau, grapejuice, citronjuice, sukkerlage og æggehvide

Mojito
Vælg mellem original, hindbær, blåbær, jordbær, hindbær/chili eller deluxe (toppet med Cava)

 

Moscow Mule (6 cl.) 88,-
Absolut Vodka, lime, mynte og Ginger Beer

Øl fra Helsingborg Bryggeri

Lager - fra hane
En klassisk lys lager

Blondie Ale - fra hane
En lys charmerende Blond Ale med aroma af mango og passionsfrugt

Indian Pale Ale
En pale ale med velafvejet smag af karamel, knækbrød og toffee

Pilsner
En klassisk pilsner fuld af aroma og traditionel kant

Secret Stout
En anderledes stout med en snert af vanilje og masser af øvrige toner

Spørg tjeneren for priser

Kaffe og creme

AFTER DINNER 48,-

Solero
Liquor 43, pure af frisk passionsfrugt og fløde

Espresso Martini
Absolut Vodka, Kahlua, kaffe og fløde

Coffee 56
Mørk rom, kaffe og fløde

Kaffe Karlsson
Bailey's, Cointreau, kaffe og fløde

Irish Coffee
Jameson Irish Whisky, kaffe og fløde

Pære Lumumba
Xanté, varm chokolade, fløde og revet chokolade

Bordreservation

Menubillet

Køb menubillet til 42,- kr. i billetsalget i terminalen Helsingør, og få færgeoverfart og en værdikupon på 23,- kr., som kan bruges i restauranten eller baren på Aurora, Hamlet eller Tycho Brahe.

***

Bordbestilling

Telefon 88 71 19 60
Mail restaurantbooking@forseaferries.com

Åbent alle hverdage kl. 8.00 - 16.30