Festmenu ombord

Nobel-inspireret festmenu

I en begrænset periode, serverer vi en menu med inspiration hentet fra Nobelmiddagens retter gennem tiderne. Nyd en luksuriøs og velsmagende tre-retters menu til en god pris sammen med en du holder af.

Festmenuen serveres den 27. december 2021 – 26. januar 2022 (med undtagelse af nytårsaften efter kl. 18.00).

Tre- retters menuen koster kun 267,-. Det er desuden muligt at få den som en to-retters menu (for- og hovedret) for 225,-. Al vores skaldyr er MSC- og ASC-certificeret.

Festmenu

Se hele menuen der gælder fra den 27. december - 26 januar 2022.

Forret

Skaldyrsforret med rugbrødscrumble og dild
(inspireret af ret fra 2009)
Radford Dale Renaissance - Chenin Blanc 75,-

 

Hovedret

Urtebagt oksefilet med olivenglaserede grøntsager, kartoffel- og jordskokpuré og portvinssauce
(inspireret af ret fra 1996)
Hartenberg Shiraz Doorkeeper 62,-

 

Dessert

Tyttebærsorbet med hvid chokoladecreme og brunet smør  
(inspireret af ret fra 2000)
Cockburns Special Reserve 6 cl. 30,-

Prisen for denne tre-retters menu er 267,-.
Det er desuden muligt at få den som en to-retters menu (for- og hovedret) for 225,-.

Ligesom de ikoniske Nobelpris-middage

Forret

Inspirationen til forretten er hentet fra Nobelmiddagen i 2009 og vores fortolkning består af en skaldyrsforret med rugbrødscrumble og dild. År 2009 var det år, hvor Barack Obama modtog Nobels fredspris, og kemiprisen havde fokus på en af livets mest grundlæggende processer, nemlig fremstilling af proteiner. Når du nyder vores forret, så kan du være helt sikker på, at du får tilstrækkeligt med protein.

Hovedret

Inspirationen til hovedretten er hentet fra middagen i 1996 og vores fortolkning består af urtebagt oksefilet med olivenglaserede grønsager, kartoffel- og jordskokpuré og portvinssauce. I 1996 fik den polske digter Wislawa Szymborska Nobels litteraturpris. Vi tror, hun skulle være enig i, at vores hovedret er poetisk appetitlig, og lader et væld af smage danse på tungen.

Dessert

Inspirationen til desserten er hentet fra år 2000 og vores fortolkning består af tyttebærssorbet med hvid chokoladecreme og brunet smør. I år 2000 delte to amerikanere Nobels økonomipris, for deres respektive udvikling af teori og metoder, der er blevet flittigt anvendt i statistisk analyse af enkeltpersoner og husstandes adfærd. Vi kan glæde jer med, at vores menu serveres til en yderst fordelagtig pris!

Databeskyttelsesforordningen (GDPR) ForSea Helsingør ApS lagrer dine data i overensstemmelse med databeskyttelsesforordningen (GDPR). Vi gemmer dine oplysninger for at kunne give bedre og mere målrettede tilbud til den enkelte kunde. Du kan til hver en tid framelde dig vores nyhedsmails, og anmode ForSea om at få slette alle dine oplysninger. Med din tilmelding til vores nyhedsmail, giver du samtykke til at vi gemmer dine oplysninger og anvender disse i forbindelse med målrettede tilbud. Læs mere om privatlivspolitik.