Restauranter

Vores dejlige restauranter, Waves på Aurora og LAT56˚ Bistrobar på Hamlet, byder dig velkommen ombord.

LAT56˚ Bistrobar: Hamlet

Velkommen til en ekstraordinær madoplevelse ombord på Hamlet. Nyd en varm og indbydende atmosfære, kombineret med en fantastisk udsigt over Øresund. På LAT56˚ Bistrobar kan du slappe af med veltillavede cocktails, gode vine og udsøgt mad.

Åbningstider: 
Tirsdag-Torsdag kl. 17.00-22.00
Fredag-Lørdag kl. 12.00-22.00
Køkkenet lukker kl. 21.00

LAT56˚ Bistrobar

Waves Restaurant: Aurora

Waves restaurant på M/S Aurora - det oplagte sted at mødes på Sundet. En restaurant med hyggelig atmosfære, hvor de dejligste buffeter og de skønneste a la carte menuer kan nydes med den smukkeste udsigt over Øresund.

Åbningstider
Mandag-Lørdag ​​kl. 12.15-22.30, Køkkenet lukker kl. 21.00
Søndag kl. 12.15-19.00, Køkkenet lukker kl. 18.00

Waves Restaurant

Bordbestilling

Du kan bestille bord på forhånd, så bordet står dækket til dig, når du kommer. Det eneste du skal gøre er at nyde et dejligt måltid og udsigten over Øresund.

Du kan ringe på tlf. 88 71 19 60 eller sende en mail til restaurantbooking@forseaferries.com
Åbent for reservationer alle hverdage mellem kl. 8.00 - 18.00

Persondataforordningen ForSea Helsingør ApS lagrer dine data i overensstemmelse med persondataloven. Vi gemmer dine oplysninger for at kunne give bedre og mere målrettede tilbud til den enkelte kunde. Du kan til hver en tid framelde dig vores nyhedsmails, og anmode ForSea om at få slette alle dine oplysninger. Med din tilmelding til vores nyhedsmail, giver du samtykke til at vi gemmer dine oplysninger og anvender disse i forbindelse med målrettede tilbud.