Velkommen til Waves ombord på Aurora, vores restaurant med fantastisk havudsigt. Vi tilbyder desuden fleksible lokaler ombord på Tycho Brahe og Hamlet til privat udlejning.

Arrangér et uforglemmeligt møde

Hos os får du det bedste af både Sverige og Danmark, du spiser godt, og det anderledes miljø er som skabt til kreative møder. Vores fleksible lokaler på Tycho Brahe har alt, hvad du behøver - hvad enten det er et frokostmøde eller en halvdagskonference. På Hamlet er det også muligt at reservere et privat mødelokale med plads til 10 personer, og her med en særlig menu-pakke.

Book et unikt mødested

Bordbestilling

Du kan bestille bord på forhånd, så bordet står dækket til dig, når du kommer. Det eneste du skal gøre er at nyde et dejligt måltid og udsigten over Øresund. Du kan ringe på tlf. 88 71 19 60 eller sende en mail til restaurantbooking@forseaferries.com
Åbent for reservationer alle hverdage mellem kl. 8.00 - 14.00

Databeskyttelsesforordningen (GDPR) ForSea Helsingør ApS lagrer dine data i overensstemmelse med databeskyttelsesforordningen (GDPR). Vi gemmer dine oplysninger for at kunne give bedre og mere målrettede tilbud til den enkelte kunde. Du kan til hver en tid framelde dig vores nyhedsmails, og anmode ForSea om at få slette alle dine oplysninger. Med din tilmelding til vores nyhedsmail, giver du samtykke til at vi gemmer dine oplysninger og anvender disse i forbindelse med målrettede tilbud. Læs mere om privatlivspolitik.