Restauranter

Vores dejlige restauranter, Waves på Aurora og LAT56˚ Bistrobar på Hamlet, byder dig velkommen ombord. 

På Aurora finder du Waves Restaurant, der har åbent alle ugens dage til frokost og aften. Her finder du lækre svenske specialiteter på a la carte menuen og et overdådigt udvalg på buffeten. 

På Hamlet finder du LAT56˚ Bistrobar, hvor du får en ekstraordinær madoplevelse af kulinariske specialiteter fra begge sider af Sundet. Restauranten har åbent om aftenen tirsdag-lørdag og fredag-lørdag er det også muligt at nyde en dejlig frokost.

Bestil bord

Telefon 88 71 19 60
Mail restaurantbooking@forseaferries.com 

Åbent alle hverdage kl. 8.00-18.00

LAT56˚ Bistrobar: Hamlet

Velkommen til en ekstraordinær madoplevelse ombord på Hamlet. Nyd en varm og indbydende atmosfære, kombineret med en fantastisk udsigt over Øresund. På LAT56˚ Bistrobar kan du slappe af med veltillavede cocktails, gode vine og udsøgt mad.

Du finder et højt kulinarisk niveau, med nyfortolkning af bistroklassikere, som er tilberedt af friske ingredienser fra begge sider af Sundet. Det her er stedet, hvor gode venner, familie og samarbejdspartnere mødes - en perfekt ramme for nye, fantastiske smagsoplevelser. 

Waves Restaurant: Aurora

Waves restaurant på M/S Aurora - det oplagte sted at mødes på Sundet. En restaurant med hyggelig atmosfære, hvor de dejligste buffeter og de skønneste a la carte menuer kan nydes med den smukkeste udsigt over Øresund.

Gå ombord på færgen i Helsingør og nyd et par timer i restauranten, mens I sejler frem og tilbage mellem Danmark og Sverige. Når I har nydt jeres mad og ikke mindst den smukke udsigt, kan I fortsætte aftenen i baren eller blot stige af igen, når færgen rammer Helsingør.

Jazz i restauranten på Tycho Brahe

Onsdags-jazz med middag og masser af dans.

Ca. en gang om måneden kan I nyde en aften med spisning og jazzens duvende rytmer ombord på Tycho Brahe. Men, I skal booke bord i god tid, for pladserne er eftertragtede. 

Bordbestilling

Du kan bestille bord på forhånd, så bordet står dækket til dig, når du kommer. Det eneste du skal gøre er at nyde et dejligt måltid og udsigten over Øresund.

Du kan ringe på tlf. 88 71 19 60 eller sende en mail til restaurantbooking@forseaferries.com
Åbent for reservationer alle hverdage mellem kl. 8.00 - 18.00

Persondataforordningen ForSea Helsingør ApS lagrer dine data i overensstemmelse med persondataloven. Vi gemmer dine oplysninger for at kunne give bedre og mere målrettede tilbud til den enkelte kunde. Du kan til hver en tid framelde dig vores nyhedsmails, og anmode ForSea om at få slette alle dine oplysninger. Med din tilmelding til vores nyhedsmail, giver du samtykke til at vi gemmer dine oplysninger og anvender disse i forbindelse med målrettede tilbud.