Netop nu har vi ingen parfumeweekend. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få information om, hvad der sker ombord.

Duftens styrke

En duft af velvære

Lugtesansen er den stærkeste af vores sanser. Den er desuden knyttet til både minder og følelser, og selv dit humør og velbefindende kan blive påvirket af en duft, du synes om.

Du kan benytte lejligheden lige nu til at købe årets julegaver. Der er masser af plads ombord, og du behøver ikke at stresse, når du er ude i god tid.

Bemærk at produkterne på shoppingsiden vises til ordinære priser.

Gaveindpakket og klar

Hvis du vil kombinere en god duft med en gaveindpakning, der er klar til at blive foræret væk, så har vi nogle eksempler, der er lige til at tage ned fra hylden. Sættene indeholder både parfume og bodylotion eller deostick og efterlader modtageren med en herlig følelse af lidt ekstra luksus. Perfekt som en gave eller julegave.

Databeskyttelsesforordningen (GDPR) ForSea Helsingør ApS lagrer dine data i overensstemmelse med databeskyttelsesforordningen (GDPR). Vi gemmer dine oplysninger for at kunne give bedre og mere målrettede tilbud til den enkelte kunde. Du kan til hver en tid framelde dig vores nyhedsmails, og anmode ForSea om at få slette alle dine oplysninger. Med din tilmelding til vores nyhedsmail, giver du samtykke til at vi gemmer dine oplysninger og anvender disse i forbindelse med målrettede tilbud. Læs mere om privatlivspolitik.