Nyheder

Her finder du vores seneste pressemeddelelser.

ForSea anerkendes for sine ambitiøse bæredygtighedsmål

Som en del af deres bæredygtige rejse, opnåede de i december 2019, som det første rederi i Sverige, at blive MSC- og ASC-certificeret. Nu hædres de med den ærefulde pris Guldfisken, som uddeles af MSC-/ASC-organisationen.

 Læs mere

Seabin sætter fokus på havets helbred

”Otte millioner ton plastaffald lander i naturen og havene hvert år. Det har ledt til dokumenterede skader på hele 270 marinearter, der sidder fast i plasticaffald eller spøgelsesnet. Mikroplast dræber både mennesker og dyr i havene”, kilde WWF. Ingen kan gøre alt, men alle kan gøre noget. Således resonerer ForSea, når de investerer i en SeaBin og placerer den i havnen ved Kulturværftet i Helsingør.

 Læs mere

Ferie næsten hjemme… Sverige! Kan vi det?

Endelig er det muligt at rejse frit til Skåne, og Øresundsregionen kan igen høste fordelene mellem nabolandene. I en tid, hvor mange skal tænke anderledes i forhold til den kommende ferie og interessen for oplevelser i nærområdet er stor, er det nu igen muligt at opdage nye oaser på begge sider af sundet.

 Læs mere

Nu er der igen mulighed for spontane besøg på begge sider af Sundet

Fra og med lørdag den 27. juni lemper Danmark sine restriktioner for rejsende med fast bopæl fra Skåne-, Halland-, Blekinge-regionen i Sverige. ForSea intensiverer sejlplanen og åbner caféer og butikker på alle både.

 Læs mere

ForSea udnævner ny administrerende direktør

Bestyrelsen i ForSea AB har ansat Kristian Durhuus som virksomhedens nye administrerende direktør. Han tiltræder stillingen den 15. juni 2020.

 Læs mere
22. april 2020

Fragt – 110 daglige overfarter med færger mellem Danmark og Sverige for transporter med lastbil

ForSea er fortsat en hurtig og pålidelig fragtservice mellem Danmark og Sverige, også nu under Corona-krisen

 Læs mere
8. april 2020

ForSea sikrer stadige afgange over Øresund

ForSea opretholder daglige overfarter mellem Helsingør og Helsingborg i overenstemmelse med myndighedernes anbefalinger.

 Læs mere
19. marts 2020

ForSea fortsætter med at sejle mellem Helsingør og Helsingborg, også i perioden 14. marts – 13. april

ForSea fortsætter med at sejle mellem Helsingør og Helsingborg, også i perioden 14. marts – 13. april

 Læs mere
14. februar 2020

Johan Röstin forlader stillingen som direktør i ForSea

ForSea offentliggjorde i dag, at administrerende direktør Johan Röstin fratræder sin stilling.

 Læs mere
14. januar 2020

Forsea bliver det første rederi i Danmark og Sverige som MSC- og ASC-certificeres

Forsea bliver det første rederi i Danmark og Sverige som MSC- og ASC-certificeres – og verdens første rederi som udelukkende serverer MSC-og ASC-mærkede fisk og skaldyr.

 Læs mere
10. december 2019

Pressen inviteres hermed til transportminister Benny Engelbrecht (S) besøg ombord på ForSeas zero-emission færge, Tycho Brahe.

Pressen inviteres hermed til transportminister Benny Engelbrecht (S) besøg ombord på ForSeas zero-emission færge, Tycho Brahe. Ministeren skal se den avancerede teknologi, der bidrager både til væksten og omstillingen til et mere bæredygtigt samfund. En dagsorden som Danmark udmærker sig på.

 Læs mere
8. november 2019

ForSea informerer

Under torsdagens rutinemæssige kontrol og batteriskift, blev der konstateret en afvigelse på nogle få batterier. Årsagen bliver nu undersøgt at leverandøren ABB og batterierne bliver udskiftet. I henhold til vores sikkerhedsrutiner vil både Tycho Brahe og Aurora derfor sejle med traditionel dieseldrift, indtil årsagen er fundet. Under lørdagens festligheder, når vi fejrer ForSeas 1-års jubilæum, vil robotteknologien blive vist frem, dog uden opladning af batterierne.

 Læs mere
7. november 2019

ForSea fejrer 1 års fødselsdag med stor CO2 besparelse

Lørdag den 9. november fejrer Forsea det første år med batteridrift på Tycho Brahe og Aurora. Alene i 2019 har ForSea reduceret sit CO2-udslip med 16.000 ton. Og i anledning af dagen er landgangsbilletten gratis på de to batterifærger mellem kl. 10-15.

 Læs mere
8. august 2019

Mercandia 4 skal konverteres til ren godsfærge

ForSea har besluttet at konvertere Mercandia fra en passager- og godsfærge til en ren
godsfærge. Derfor vil vi ikke længere tilbyde detailsalg og mad og drikke på Mercandia 4
fra den 1. september 2019.

 Læs mere
28. juni 2019

ForSea hædres med pris for batteridrevne færger

ForSea har modtaget en af verdens mest eftertragtede priser i marineindustrien – Electric & Hybrid Marine Awards – for sine el-drevne færger på Helsingør-Helsingborg overfarten. Prisen, der tildeles af en international jury af fremtrædende marine-journalister, branche-eksperter og akademikere,
overrækkes den 27. juni i Amsterdam under Electric & Hybrid Marine World Expo 2019.

 Læs mere
11. april 2019

ForSea byder velkommen til familien. Hold staycation i påsken.

Ude er godt, men hjemme er bedst. Specielt hvis man har nem adgang til et væld af dejlige udflugtsmål på den anden side af Sundet. ForSea forbinder med sine mange daglige overfarter Danmark og Sverige og giver mulighed for en herlig staycation.

 Læs mere
26. februar 2019

Energi-, forsynings- og klimaministeren besøger verdens største batteridrevne færge den 1. marts

Pressen inviteres hermed til energi-, forsynings- og klimaminister Lars Christian Lilleholts (V) besøg ombord hos ForSea på den nyligt indviede zero-emission færge, Aurora. Ministeren skal se den avancerede teknologi, der bidrager både til væksten og omstillingen til et mere bæredygtigt samfund. En dagsorden som Danmark udmærker sig på.

 Læs mere
9. november 2018

Nu bliver den blå vej også den grønneste.

Som del af HH Ferries Group’s miljøstrategi sejler færgerne Tycho Brahe og Aurora nu i fuld batteridrift. Det gør Helsingør-Helsingborg overfarten til verdens første højfrekvente færgerute med batteridrevne færger, som betjener privat- og erhvervsrejsende med afgange hvert 15. minut – året rundt og i al slags vejr.

 Læs mere

ForSea hos Mynewsdesk

Du kan også læse alle vores pressemeddelelser på mynewsdesk.com.

Til Mynewsdesk