TrA.Subject

TrA.Announcement

Din rabat

Villa Brunnby tilbyder 36% rabat på udvalgte pakker med ankomst fredage ​​(med undtagelse af månederne juni, juli, august og december).
Rabatten gælder ved fremvisning af færgebillet, købt hos Forsea, og kan ikke kombineres med andre rabatter.

Rabatten gælder for nedenstående pakker. Ved booking online, følg linkene.

Pakke 1. Herskabeligt ophold og vingårdsbesøg

Pakke 2. Herskabeligt ophold med vandreture og Nimis

 

 

Villa Brunnby

Villa Brunnby er en familieejet virksomhed, der tilbyder event- og konferencefaciliteter på en historisk herregård, der ligger i Brunnby i det sydlige Sverige. Herregården og omgivelserne gennemsyres af historien, og bebyggelsen er omhyggeligt renoveret for at bevare sin unikke charme, samtidig med at den tilbyder moderne faciliteter til sine gæster.

De faciliteter man kan nyde godt af på Villa Brunnby omfatter indkvartering, catering, mødelokaler og eventplanlægning - alt fra firmaarrangementer til bryllupper og andre særlige lejligheder.

Oplev de vidunderlige omgivelser og nyd freden og roen i Brunnby. Fra den skønne have har du udsigt til fredelige græsgange og en af ​​Sveriges største vingårde. Deltag i temaweekend, tag på golftur eller hvorfor ikke nyde en udflugt til det fantastiske Kullaberg.

 

Om Villa Brunnby

Villa Brunnby ligger i gåafstand fra Brunnby Kirke, som er et meget populært valg af lokation, når det kommer til bryllupper. Beliggenheden mellem Arild og Mölle er idyllisk, og fra Villa Brunnby har man en fantastisk udsigt over bølgende græsgange, ældgamle egetræer og en af ​​Sveriges største vingårde.

Der er cirka 80 sengepladser i hovedbygningen, der næste sæson suppleres med fire nybyggede luksuriøse huse med 16 lejligheder, som har to soveværelser, badeværelse og egen veranda.

I den store have kan du fra sæsonstart 2023 finde alt fra et skønt spaområde med pools til orangeri og aktivitetsområde. Og lige uden for døren ligger den smukke Kulla-halvø med spektakulær natur, hyggelige fiskerlejer, bademuligheder hvor vandet er vidunderligt salt, lokale fødevareproducenter og vingårde, flotte golfbaner, fantastiske solnedgange og meget mere.

Læs mere

Herskabeligt ophold og vingårdsbesøg

Området ved Kullahalvøen er kendt som Sveriges Toscana på grund af den utroligt smukke natur med bakkede landskaber, åbne marker og æbleplantager. Ca 3 minutters gang fra Villa Brunnby finder I en af Sveriges største vinmarker, hvis gyldne dråber indbragte Kullabergs Vingård en stjerne i AWC, verdens største vinkonkurrence, i 2022.

Drys lidt luksus over weekenden og tjek ind hos Villa Brunnby. Kom i fredagsstemning med et glas bobler i hånden, og nyd senere en velkomponeret og velsmagende middag i fem akter. Når i vågner lørdag morgen venter en fantastisk morgenmadsbuffet i ægte herregårdsstil. Og, herefter kan i jo besøge den prisbelønnede Kullabergs Vingård.

Læs mere og book en pakke

Herskabeligt ophold med vandreture/Nimis

Tag en pause fra hverdagen og tjek ind hos Villa Brunnby. Med dette ophold kan I nyde alt det hyggelige, som året byder på i Sverige - vandring i den flotte natur, hvor I både kan udforske Kullaberg og den enorme skulptur Nimis. Her bor I i et dobbeltværelse og i Restaurant Amber I får en fantastisk middag i fem akter, med fokuser på lokaltproducerede varer. Om morgenen venter en stor morgenmadsbuffet i ægte herregårdsstil.

Læs mere og book en pakke

Find vej til Villa Brunnby

Villa Brunnby
Bränneslyckevägen 40
263 76 NYHAMNSLÄGE

Tel. (+46) 42 -13 23 33
E-post: reception@villabrunnby.se

Nyhedsmail

Databeskyttelsesforordningen (GDPR) ForSea Helsingør ApS lagrer dine data i overensstemmelse med databeskyttelsesforordningen (GDPR). Vi gemmer dine oplysninger for at kunne give bedre og mere målrettede tilbud til den enkelte kunde. Du kan til hver en tid framelde dig vores nyhedsmails, og anmode ForSea om at få slette alle dine oplysninger. Med din tilmelding til vores nyhedsmail, giver du samtykke til at vi gemmer dine oplysninger og anvender disse i forbindelse med målrettede tilbud. Læs mere om privatlivspolitik.