TrA.Subject

TrA.Announcement

20% rabat på indkvartering

V Hotel ligger i det centrale Helsingborg og tilbyder en skøn nats søvn, god mad og nærheden til centrum. Her har du mulighed for at få en herlig oplevelse og 20% rabat på overnatninger på V Hotel. Tilbuddet gælder overnatninger alle dage, dog på et begrænset antal værelser. Rabatten gælder kun ved booking direkte hos V Hotel i Helsingborg via linket og ved fremvisning af dagsgyldig ForSea færgebillet. Kontakt hotellet ved spørgsmål i forhold til reservation.

Book hotel nu

V Hotel

I hjertet af Helsingborg, hvor byen pulserer og gaderne er fulde af liv, ligger V Hotel. Et mødested for dig der kan lide personligt design, en skøn atmosfære og at føle dig hjemme.

Et skønt firestjernet boutiquehotel i et historisk hus med al den komfort du har brug for og med et varmt og personligt design, hvor hvert værelse er unikt indrettet. Slå dig ned i hotellets stue, et behageligt og livligt mødested, der indbyder til fredfyldt og afslappende samvær over et glas vin foran pejsen, en velsmagende middag i bistroen eller en cocktail inden natten for alvor begynder.

Et gammelt søfartshotel

I 1850 åbnede kroen Månen, som er forgængeren for nutidens hotelbygning. Den nuværende bygning blev opført i 1929, fik navnet Hotell Vega og fungerede dengang som et moderne sømandshotel.

Halvtreds år senere blev der gennemført en omfattende renovering, hvor alle værelser blandt andet fik bad og toilet, og hotellet blev omdannet til det vi i dag forbinder med et hotel eller bed&breakfast. Samtidig blev navnet ændret, hvilket efterfølgende er sket yderligere nogle gange.

Nu er et nyt kapitel begyndt, og V Hotel er et firestjernet boutiquehotel med fuld service. Bogstavet V betragtes som en del af hotellets arv. Et bogstav der indfanger hotellets kerneværdier Venskab, Værtskab, Velvære og Verdensklasse.

Det centralt placerede V Hotel i Helsingborg er et hotel for den moderne og designbevidste person, der vælger personlige mødesteder med en afslappet atmosfære. Et sted, der adskiller sig fra andre, og hvor man bliver budt velkommen, som den unikke person, man er. Et skønt sted hvor høj kvalitet kombineres med detaljerne og designet gør forskellen.

Restaurant med en smag af Frankrig

Velkommen til restauranten med en ’til-middag-hos’-følelse toppet med franske krydderurter. Bistro V, der er populær blandt både gæster og helsingborgere, serverer en klassisk bistromenu og veludvalgte vine i en vidunderlig livlig atmosfære.

Midt i Helsingborg, hvor byen pulserer og gaderne er omgivet af hyggelige huse, ligger Bistro V. Her mødes du af en livlig bar, dejlige lænestole og hotellets hjerte. Slå dig ned i et varmt og herligt miljø med et glas velsmagende vin og slap af efter en lang arbejdsdag eller hyg dig med venner og familie.

Her mødes både helsingborgenseren og hotelgæsten i hotellets spisesal, hvor der serveres en klassisk bistromenu. Nyd et godt glas vin foran pejsen eller hvorfor ikke koble af med vennerne i fredagsbaren imens i drikker cocktails inden natten tager fart. Læs mere og book bord.

Imponerende morgenmad

Morgenmad er dagens vigtigste måltid, som man siger, og er der noget, du ikke vil gå glip af, så er det morgenmaden på V Hotel. Måske står du endda frivilligt tidligt op, når du ved, hvad der er i vente! Ønsker du at nyde morgenmaden i fulde drag, så er der alle muligheder for det. Gør morgenen til din morgen.

Fredagsbar og Afternoon Bubbles

Hver uge er der fredagsbar mellem kl 16.00 - 18.00 og om lørdagen er der ’Afternoon Bubbles’, hvor du kan stille shoppingposerne fra dig og bestille en flaske bobler til en god pris og dele en lækker ostebakke med familie, venner og bekendte.

Parkering

V Hotel i Helsingborg har 12 parkeringspladser på bagsiden af ​​hotellet. Det anbefales at man, mod et ekstra tillæg, booker parkeringsplads i forbindelse med værelsesbestilling.

Ud over hotellets egen parkering, så findes det nærmeste parkeringshus, Magnus Stenbock Gallerians parkering, kun få hundrede meter fra hotellet. Der er også parkeringspladser på Stortorvet. Andre parkeringshuse der kan anbefales, er Sundstorgsgaragen, som kun ligger få minutters gang fra hotellet. For mere information om booking af parkering på hotellet, læs mere her.

Konference på V Hotel

V Hotel har konstruere et miljø, der er som skabt til at få en god start på et møde, og de er dygtige til at opvarte deres gæster. Leder du efter en afslappet oplevelse, der ikke går på kompromis med kvaliteten? Kan du lide golf, kunst, god mad, musik, teater eller sport som fx klatring, dykning, vandring og vil du nyde det gode liv mellem aktiviteterne? Leder du efter en suite til bryllupsnatten, det perfekte festlokale eller et personligt sted at holde møde eller konference?

Helsingborg og omegn har meget at byde på og V Hotel er dit perfekte hjem, når du er væk hjemmefra. Velkommen til V Hotel, boutiquehotellet i det centrale Helsingborg.

Find vej

V Hotel
Fågelsångsgatan 1
252 20 Helsingborg

Reception og booking
E-post info@vhotel.se
Telefonnummer +46 42 14 44 20
V Hotels egen hjemmeside
V Hotel tilbyder gratis wi-fi, og hunde er tilladt. Vær opmærksom på at hotellet er kontantløst. Morgenmad er inkluderet i prisen, og receptionen er åben 24 timer i døgnet.
For yderligere praktisk information besøg deres hjemmeside.

The V Hotel ligger i det centrale Helsingborg, ca. 11 minutter med bil fra færgelejet i Helsingborg. 

Er hotellet fuldt booket? Her er plan B

Har du lagt din ferie samtidig med alle andre og er hotellet allerede er fuldt booket? Så kan du tjekke ind på V Hotels søsterhotel The Vault Hotels, som ligger blot 500 meter fra V Hotel. Læs mere om The Vault Hotel og hvilke rabatter der gælder, når du rejser med os.

Attraktioner og oplevelser i nærheden

Lige uden for hotellet ligger hele Helsingborg for dine fødder. I den lille by lige på den anden side af Øresund får du det bedste fra både storbyen og den lille købstad. Her er en skøn blanding af butikker, restauranter og oplevelser – og der findes noget for alle aldre. Vi har samlet en række tips til, hvad du kan lave i Helsingborg under dit ophold. Læs mere om Helsingborg.

Nyhedsmail

Databeskyttelsesforordningen (GDPR) ForSea Helsingør ApS lagrer dine data i overensstemmelse med databeskyttelsesforordningen (GDPR). Vi gemmer dine oplysninger for at kunne give bedre og mere målrettede tilbud til den enkelte kunde. Du kan til hver en tid framelde dig vores nyhedsmails, og anmode ForSea om at få slette alle dine oplysninger. Med din tilmelding til vores nyhedsmail, giver du samtykke til at vi gemmer dine oplysninger og anvender disse i forbindelse med målrettede tilbud. Læs mere om privatlivspolitik.