Spændende eventyr til tops

Upzones største park med 6 klatrebaner på helt op til 15 meters højde finder du midt i det centrale Ängelholm. Ud over klatrebanerne kan du også spille Combat Archery Tag og Outdoor Escape Game.

Klatrebanerne er en eventyrlig oplevelse i trætoppene. I en kombination af klatring, udholdenhed og mod kæmper du dig igennem forskellige forhindringer og svævebaner. Undervejs kommer du til at opleve det hele fra oven og dine evner til at klatre og balancere bliver sat på en prøve.

Combat Archery Tag er et bue-og-pil spil, hvor deltagerne skal forsøge at ramme modstanderne med pile i forskellige spillesituationer.

I Outdoor Escape Game har gruppen en time til at knække koder og finde ledetråde – inden alle kan reddes. For at klare dette finurlige spil kræves snarrådighed, listighed og finurlige tanker.

15%

Få 15% rabat

Brug koden FORSEA15 når du booker online for at opnå rabatten. Ved entré skal gyldig færgebillet fremvises.

Book her

Find vej

Upzone ligger midt i Ängelholms centrale park, mellem museer og pytteskov. Det er lettest at parkere langs med vejen på Danielslundsgatan. Upzone parken ligger i skoven ved siden af vejen.

Skånetrafiken har busser, der standser i nærheden. Stoppestedet hedder Ängelholms Hembygdspark og det tager ca. 5 minutter fra det centrale Ängelholm.

Adress: Danielslundsgatan

Koordinater: 56.9811, 11.3748

Tjek gerne rejsemålet inden

Restriktioner på grund af COVID-19 har medført at en del attraktioner og virksomheder har ændrede åbningstider, imens andre holder helt lukket. Visse har desuden indført præ-booking. Alt sammen for at overholde myndighedernes krav. Det er altid en god idé at tjekke rejsemålets hjemmeside inden dit besøg for yderligere information. Vi sejler i henhold til tidsplanen og følger myndighedernes anbefalinger. Mere information vedrørende coronavirus / COVID-19 se vores informationsside.

Databeskyttelsesforordningen (GDPR) ForSea Helsingør ApS lagrer dine data i overensstemmelse med databeskyttelsesforordningen (GDPR). Vi gemmer dine oplysninger for at kunne give bedre og mere målrettede tilbud til den enkelte kunde. Du kan til hver en tid framelde dig vores nyhedsmails, og anmode ForSea om at få slette alle dine oplysninger. Med din tilmelding til vores nyhedsmail, giver du samtykke til at vi gemmer dine oplysninger og anvender disse i forbindelse med målrettede tilbud. Læs mere om privatlivspolitik.