TrA.Subject

TrA.Announcement

Få 20% rabat

Upzone glæder sig til at byde dig velkommen og tilbyder eventyr, leg og udendørsaktiviteter ud over det sædvanlige. Her kan du svæve mellem klatreparkens trækroner, teste balancen på stand up paddle boards, bueskydning eller forhåbentlig finde den rigtige vej ud af Escape Game. Vælg en spændende aktivitet eller kombinér flere – her kan du finde oplevelser for hele familien.

Få 20% rabat på Upzone. Brug koden FORSEA20 når du booker online for at opnå rabatten. Ved entré skal gyldig færgebillet fremvises.
Gælder i Ängelholm, Bårås, Göteborg, Kalmar och Åhus.

Book her

 

Spændende eventyr til tops

Uppzone har flere klatreparker rundt omkring i Sverige, og deres største park, med 6 klatrebaner på op til 15 meter, finder du midt i Hembygdsparken i det centrale Ängelholm. Ud over aktiviteter i de højtliggende klatrebaner kan du også spille Combat Archery Tag, prøve kræfter med Outdoor Escape Game og begive dig ud på forskellige eventyr på vandet.

Find vej

Upzone ligger midt i Ängelholms centrale park, mellem museer og pytteskov. Det er lettest at parkere langs med vejen på Danielslundsgatan. Upzone parken ligger i skoven ved siden af vejen.

Skånetrafiken har busser, der standser i nærheden. Stoppestedet hedder Ängelholms Hembygdspark og det tager ca. 5 minutter fra det centrale Ängelholm.

Adress: Danielslundsgatan

Koordinater: 56.9811, 11.3748

Besøg deres hjemmeside

Nyhedsmail

Databeskyttelsesforordningen (GDPR) ForSea Helsingør ApS lagrer dine data i overensstemmelse med databeskyttelsesforordningen (GDPR). Vi gemmer dine oplysninger for at kunne give bedre og mere målrettede tilbud til den enkelte kunde. Du kan til hver en tid framelde dig vores nyhedsmails, og anmode ForSea om at få slette alle dine oplysninger. Med din tilmelding til vores nyhedsmail, giver du samtykke til at vi gemmer dine oplysninger og anvender disse i forbindelse med målrettede tilbud. Læs mere om privatlivspolitik.