TrA.Subject

TrA.Announcement

Få 15% rabat

Upzone glæder sig til at byde dig velkommen og tilbyder eventyr, leg og udendørsaktiviteter ud over det sædvanlige. Her kan du svæve mellem klatreparkens trækroner, teste balancen på stand up paddle boards, bueskydning eller forhåbentlig finde den rigtige vej ud af Escape Game. Vælg en spændende aktivitet eller kombinér flere – her kan du finde oplevelser for hele familien.

Få 15% rabat på Upzone. Brug koden FORSEA15 når du booker online for at opnå rabatten. Ved entré skal gyldig færgebillet fremvises.

Book her

Spændende eventyr til tops

Uppzone har flere klatreparker rundt omkring i Sverige, og deres største park, med 6 klatrebaner på op til 15 meter, finder du midt i Hembygdsparken i det centrale Ängelholm. Ud over aktiviteter i de højtliggende klatrebaner kan du også spille Combat Archery Tag, prøve kræfter med Outdoor Escape Game og begive dig ud på forskellige eventyr på vandet.

Klatrebaner

De højtliggende klatrebaner byder på en eventyrlig oplevelse blandt trætoppene. En kombination af klatring, sport, mod og leg tager dig igennem forskellige forhindringer og ziplines. Du kommer til at opleve varierende højder, klatring og balancetræning i mødet med forhindringsbanen, der er spændt ud blandt trætoppene. Dette er et eventyr, hvor alle kan få en god klatreoplevelse i forhold til deres eget niveau, og parkens guider er altid lige ved hånden for at hjælpe, så alle kommer trygt og sikkert igennem forhindringsbanen.

Sikkerhed i parken er absolut vigtig, og alle deltagere undervises på et intro-kursus i udstyr og de forskellige baner. Banerne i parken kontrolleres jævnligt, hvilket også gør sig gældende for både helkropsseler og karabinhager. Et helt særligt system sørger for, at kun én karabinhage kan være åben ad gangen. Så derfor kan du roligt nyde dit eventyr blandt trætoppene.

Eventyr på vandet

Selvfølgelig findes der også aktiviteter til dem, der ikke har lyst til at klatre blandt trætoppene. Her byder parken nemlig på eventyr på vandet. Tag en tur med kano, kajak eller Stand Up Paddle. Du behøver ikke meget forkundskab for at kunne sejle kano, du skal bare padle afsted og nyde udsigten og selskabet. Har du til gengæld en god balance og vil teste en lidt cool og hurtig båd, så anbefaler vi havkajakker. Her sidder du i et cockpit og padler. Hvis du gerne vil prøve kajak, men ikke vil sidde fast med benene i et cockpit, så findes der sit-on-top-kajakker. Her sidder man oven på kajakken, og skulle den tippe, så glider man bare af. Denne kajaktype er også lidt mere stabil end dem, hvor du sidder i et cockpit.

Til dem der ikke er interesserede i både, men alligevel gerne vil ud på eventyr på vandet, findes der Stand Up Palldle boards - SUP. SUP er et mere stabilt surfbræt, hvor du står op, eller sidder på knæ og padler med en lang pagaj. Her findes to varianter, oppustelig og hardtorp, hvor hardtop er den mest stabile.

Combat Archery Tag

Det her er en spændende blanding af bueskydning, paintball og høvdingebold. Alle deltagere får tildelt en bue, og i løbet af spillet skal de forsøge at ramme deres modstandere med pile i forskellige situationer. To af spilvarianterne, der foregår på den seje arena, er Fang flaget og Dødsmatch.

Inden selve spillet går i gang, får alle deltagere en sikkerhedsbriefing efterfulgt af teknik- og skyttetræning. Deltagerne får desuden udleveret beskyttelsesbriller, armbeskyttelse, buer og pile med skumgummispids, der er specielt fremstillet til formålet.

Outdoor Escape Game

I Ängelholm findes der to forskellige Escape Rooms, The Magician og Camp357. The Magician er kommet til i år 2022, og som navnet antyder, er oplevelsen man får her inspireret af magi. Spillet går ud på, at det deltagende hold skal finde Nicolas Flamels mest berømte skat - De vise sten. For at finde skatten skal 14 komplekse gåder løses, inden tiden løber ud. The Magician er et af de mere komplicerede Escape Rooms, der passer til en lidt større gruppe og giver alle en udfordring - men som dog ikke er umulig at løse.

I Camp375 har holdet en time til at knække koder og løse gåder, inden tiden løber ud. For at klare sig gennem dette komplekse spil, der foregår udendørs, skal man kunne tænke uden for boksen, bruge list og være en teamplayer.

Find vej

Upzone ligger midt i Ängelholms centrale park, mellem museer og pytteskov. Det er lettest at parkere langs med vejen på Danielslundsgatan. Upzone parken ligger i skoven ved siden af vejen.

Skånetrafiken har busser, der standser i nærheden. Stoppestedet hedder Ängelholms Hembygdspark og det tager ca. 5 minutter fra det centrale Ängelholm.

Adress: Danielslundsgatan

Koordinater: 56.9811, 11.3748

Besøg deres hjemmeside

Nyhedsmail

Databeskyttelsesforordningen (GDPR) ForSea Helsingør ApS lagrer dine data i overensstemmelse med databeskyttelsesforordningen (GDPR). Vi gemmer dine oplysninger for at kunne give bedre og mere målrettede tilbud til den enkelte kunde. Du kan til hver en tid framelde dig vores nyhedsmails, og anmode ForSea om at få slette alle dine oplysninger. Med din tilmelding til vores nyhedsmail, giver du samtykke til at vi gemmer dine oplysninger og anvender disse i forbindelse med målrettede tilbud. Læs mere om privatlivspolitik.