20%

Rabat på entré

Toy World er en fantastisk verden med udstillinger af legetøj, miniland, legehjørne, dragegrotte og sjove aktiviteter. 

Vis din dagsgyldige billet/kvittering fra ForSea, og få 20% rabat på entré til Toy World. Rabatten gælder det antal personer, der står på billetten/kvitteringen, dog max. 5 pr. billet, og kun på den pågældende dag.

Legende oplevelse for både børn og voksne

Toy World er en oplevelse for både børn og voksne. Det er hverken et legeland eller et traditionelt legetøjsmuseum, men en fantastisk verden med udstillinger af legetøj, miniland, legehjørne, dragegrotte og sjove aktiviteter. Helt unik i sin måde at udstille på og med hvad, der udstilles. I træder ind i en verden med tog- og bilbaner, musik, lyd, lys og sjove effekter, som aktiveres ved tryk på forskellige knapper. Det er næsten som magi.

Læs mere

Find vej & Åbningstider

Adresse
Hävertgatan 21
254 42 Helsingborg

Åbningstider
Toy World har åbent fra 12.00-16.00 hver dag indtil d. 1/8. Herefter har de åbent torsdag-søndag 12.00-16.00.

Parkering
Der er gratis parkering lige uden for Toy World og langs Hävertgatan.

Tog/Bus
Det tager seks minutter med bus fra Helsingborg C til Toy World. Tag en af ​​følgende busser: 1, 2, 7, 22, 25, 26, 27, 220, 250, 506, 520. Stå af bussen ved busholdepladsen Stattena, herfra er der kun fem minutters gang til Toy World.

Tjek gerne rejsemålet inden

Restriktioner på grund af COVID-19 har medført at en del attraktioner og virksomheder har ændrede åbningstider, imens andre holder helt lukket. Visse har desuden indført præ-booking. Alt sammen for at overholde myndighedernes krav. Det er altid en god idé at tjekke rejsemålets hjemmeside inden dit besøg for yderligere information. Vi sejler i henhold til tidsplanen og følger myndighedernes anbefalinger. Mere information vedrørende coronavirus / COVID-19 se vores informationsside.

Databeskyttelsesforordningen (GDPR) ForSea Helsingør ApS lagrer dine data i overensstemmelse med databeskyttelsesforordningen (GDPR). Vi gemmer dine oplysninger for at kunne give bedre og mere målrettede tilbud til den enkelte kunde. Du kan til hver en tid framelde dig vores nyhedsmails, og anmode ForSea om at få slette alle dine oplysninger. Med din tilmelding til vores nyhedsmail, giver du samtykke til at vi gemmer dine oplysninger og anvender disse i forbindelse med målrettede tilbud. Læs mere om privatlivspolitik.