TrA.Subject

TrA.Announcement

20% rabat på indkvartering

The Vault Hotel ligger centralt i Helsingborg og kan tilbyde på en god nats søvn, dejlig mad, en afslappende spa og ligger desuden tæt på centrum.  En herlig oplevelse alle burde være forundt. Få 20% rabat på overnatninger på The Vault Hotel. Tilbuddet gælder overnatning alle dage, dog på et begrænset antal værelser. Rabatten gælder kun ved booking direkte hos The Vault Hotel i Helsingborg og ved fremvisning af dagsgyldig ForSea færgebillet. Kontakt hotellet ved spørgsmål i forhold til reservation.

Book hotel nu

The Vault Hotel

Et stenkast fra færgeterminalen på Stortorvet i Helsingborg finder du The Vault Hotel - et mødested for dig, der kan lide personligt design, en herlig kontinental atmosfære og at føle dig hjemme.

The Vault Hotel har 56 værelser, restauranten Trattoria Venti og den populære Atrium-bar og er desuden en del af Worlds Hotels Crafted Collection. Efter en omfattende renovering er hotellet hurtigt vokset til regionens førende livsstils- og boutiquehotel. Her tilbydes en unik gæsteoplevelse med design og indretningskoncepter midt i det centrale Helsingborg – lige fra kontinental luksus til en svunden tid i den gamle og historiske bankbygning, der blev etableret i begyndelsen af ​​1900-tallet.

Fra bankboks til hotel

The Vault Hotel er bygget på en autentisk bankboks fra begyndelsen af ​​det forrige århundrede. Bygningen var oprindeligt en bank, tegnet som palads i 1899, med rektangulære hjørnetårne ​​og en rigt skulptureret facade ud mod Stortorvet. Pladsen er fantastisk - smuk, overdådig og aldeles storslået. Bankens historie, der til stadighed er en del af hotellet, skaber en pirrende atmosfære i værelserne, baren og restauranten – og bliver en del af hele hoteloplevelsen.

Der har altid været noget ceremonielt og spændende ved at træde ind i en bank. Her sidder fordums storheden stadig i væggene, og gyldne dage genskabes med et nyt og moderne fokus. Nyd de smukt designede lokaler der gør et reelt indtryk og efterlader dig med fantastiske minder.

Restaurant med en smag af Italien

Velkommen til en skøn restaurant med en helt særlig ’til-middag-hos’-følelse toppet med trøfler. Med Italiens indbydende og afslappede atmosfære og enkelheden i råvarens skønhed, indbyder restaurant Trattoria Venti til spontanitet lige fra dørene slås op – her kan du altid finde fantastisk mad og drikke, og en rigtig god stemning.

På menuen finder du charcuteri og oste, risotto, fisk og skaldyr, noget godt fra grillen, pasta og en sød dolci. At spise er at socialisere, og det vil restauranten gerne slå fast.

Læs mere

Luksuriøst indrettede værelser

Intet er beskedent på The Vault – og der er da heller ikke noget spartansk ved at sove i et gammelt bankpalads. Her forenes historiens vingesus nye med smukke paneler, store blomster, guld og fløjl, lyserøde himmelsenge og moderne kunst, der overrasker og fascinerer. Alle værelser har et generøst og lækkert badeværelse med hotellets egen hudplejeserie og en minibar med et særligt udvalgt sortiment. Sæt hverdagen på pause, slap af, smid dig på sengen og nyd tilværelsen.

Atrium bar – imponerende arkitektur

Oplev en pulserende stemning i den gamle bankbygning. Her klinger glassene ekstra muntert, morgenkaffen virker ekstra opkvikkende og en cocktail føles helt rigtigt. Atrium er baren, hvor du kan smutte ind til et morgenmadsmøde eller en eftermiddagsdrink – et perfekt sted at mødes med venner eller kolleger. Har du bare vejene forbi, og ønsker en hurtig kaffe imens du sender et par mails afsted, så er det også helt fint.

Når du træder ind i The Vault Hotel mødes du af baren med dens slående arkitektur og indbydende design. Her er altid liv og godt humør – en skøn plads der byder alle velkommen, uanset om du bare skal et smut forbi eller er gæst på hotellet.

Imponerende morgenmad

Morgenmad siges at være dagens vigtigste måltid, og er der én ting, som du ikke vil gå glip af, så er det morgenmaden på The Vault Hotel. Du står måske endda tidligt op helt frivilligt, når du ved, hvad der er i vente! Og for dem der ønsker at nyde morgenmaden i lange drag, så findes der alle muligheder for det. Bliv hængende og gå endnu en runde blandt nybagt brød, charcuteri, oste, granola og croissanter. Gør morgenen til din morgen.

Slap af i hotellets spa

Rund dagen af ​​nede i hotellets relax-område, hvor der er sauna, dampbad og skønne lænestole til at hvile kroppen i. Der er omklædningsrum med brusere og hotellet tilbyder bløde badekåber og håndklæder, når du benytter dig af afslapningsarealet. Ønsker du at booke en afslappende stund i en af ​​hotellets saunaer, så er det bare at give besked i receptionen eller når du booker dit ophold.

Parkering

Nyd dit besøg for en kort stund, eller bliv lidt længere – det nærmeste parkeringshus er Magnus Stenbock Gallerians parkering, der ligger kun 200 meter fra hotellet. Herudover findes der desuden parkeringspladser på Stortorvet. Andre parkeringshuse, som kan anbefales, er Sundstorgsgaraget, der ligger ca. 5 minutters gang fra hotellet.

Konference på The Vault

The Vault Hotel har lykkes med at konstruere et miljø, der er som skabt til at få en god start på et møde, og de er dygtige til at opvarte deres gæster. Et besøg på The Vault Hotel byder på skønne oplevelser, det bedste fra det italienske køkken og et uovertruffet miljø. Og skal resultatet være ud over det sædvanlige? Så kan du helt sikkert få inspiration i dette kreative miljø. Læs mere og book tid til en konference på The Vault Hotel via linket.

Hold dig i form

The Vault Hotel har eget fitnesscenter – The Laundry gym Body & Soul – hvor du som gæst kan passe godt på dig selv under dit besøg. Fitnesscenteret er udstyret med løbebånd, crosstrainere, løse vægte og kettlebells. Fitnesscentret kan bookes, mod et ekstra tillæg, af dem der vil træne alene eller sammen med deres partner. Ønsker du at booke tid i fitnesscentret, kan du give os besked i receptionen, eller når du booker dit ophold.

Find vej

The Vault Hotel
Stortorget 20
252 23 Helsingborg

Reception og booking
E-post reception@thevaulthotel.se
Telefonnummer: +46 42-37 18 00
The Vault Hotels egen hjemmeside
Mere praktisk information.

The Vault Hotel ligger i det centrale Helsingborg ca. 8 minutter med bil fra færgelejet i Helsingborg. 

Er hotellet fuldt booket? Her er plan V

Har du lagt din ferie samtidig med alle andre og er hotellet allerede er fuldt booket? Så kan du tjekke ind på The Vault Hotels søsterhotel V Hotel, som ligger blot 500 meter fra The Vault Hotel. Læs mere om V Hotel og hvilke rabatter der gælder, når du rejser med os.

Attraktioner og oplevelser i nærheden

Lige uden for hotellet ligger hele Helsingborg for dine fødder. I den lille by lige på den anden side af Øresund får du det bedste fra både storbyen og den lille købstad. Her er en skøn blanding af butikker, restauranter og oplevelser – og der findes noget for alle aldre. Vi har samlet en række tips til, hvad du kan lave i Helsingborg under dit ophold. Læs mere om Helsingborg.

Nyhedsmail

Databeskyttelsesforordningen (GDPR) ForSea Helsingør ApS lagrer dine data i overensstemmelse med databeskyttelsesforordningen (GDPR). Vi gemmer dine oplysninger for at kunne give bedre og mere målrettede tilbud til den enkelte kunde. Du kan til hver en tid framelde dig vores nyhedsmails, og anmode ForSea om at få slette alle dine oplysninger. Med din tilmelding til vores nyhedsmail, giver du samtykke til at vi gemmer dine oplysninger og anvender disse i forbindelse med målrettede tilbud. Læs mere om privatlivspolitik.