TrA.Subject

TrA.Announcement

Naturhotel med rabat

Nature Shelter Hotel er et urbant hotel midt i naturen cirka 35 minutter fra Helsingborg. Her kan du opleve en fantastisk natur, arkitektur og vidunderlig mad. Få 20 % rabat på overnatninger og 10 % rabat på maden, når du rejser med os.

Fremvis din gyldige billet fra ForSea for at benytte tilbuddet. Rabatten gælder det antal personer, der står på billetten/kvitteringen, dog max. 5 pr. billet, og kun på den pågældende dag.

Book dit ophold

Afslapning og lokalt produceret mad

Nature Shelter Hotel er et urbant hotel midt i naturen. Det ligger langs en vandresti 160 meter over havets overflade oppe på Hallandsåsen. Selvom det kun ligger 10 minutter fra Europavej E4, er stedet omgivet af søer og giver dig mulighed for at være en del af naturen.

Hotellet byder på 40 værelser med skønne senge og eget badeværelse, samt en stor lounge der serverer vegetarisk og vildt. Ejerne Peter og Jeanette sætter en ære i at byde deres gæster velkommen med god mad og afslappende omgivelser. Maden tilberedes med råvarer fra omgivelsernes vilde natur; vildt, fisk og vækster fra højdedraget i blandingsskoven og nede ved søerne.

Aktiviteter og natur uden for døren

Der bydes på masser af aktiviteter såsom sauna, billard, dart, boulebane, fiskesø, udspringstårn og kajaksejlads. Der er også flere grillpladser. Nyd en af ​​de mange fine cykel- og vandrestier i området. Blandt andet fører Skåneleden jer hertil; fra syd, vest og øst. Kun 300 meter fra hotellet har du en fantastisk udsigt over hele Skåne. Og ønsker du at udfordre dig selv lidt ekstra, så kan du jo teste et af de fire break-out værelser, der findes på hotellet.

Kun 20 minutter væk finder du elgsafari, Kungsbygget, Woodland golf og skisportsstedet Vallåsen.

Peter og Jeanette byder velkommen

Peter, der er hotelejer og restauratør, har erfaring fra både Victors og Sommersko i København, og fra Malmøs første fusionsrestaurant Mandarin, Tegnérs i Lund, samt fra New Orleans, Shanghai og Thailand. Jeanette, der også er program- og udstillingsproducent på Sofiero Slot og Slotshave, er tæt knyttet til arkitektur, design og konceptuel kunst. Deres erfaringer komplimenterer hinanden perfekt - særligt på dette skønne sted, og bidrager til at oplevelsen bliver noget ekstra. Deres store kald er at give os mulighed for at opleve naturen i al dens pragt og variation på en bæredygtig måde.

Arkitektonisk historie

Når du ankommer, bliver du mødt af arkitektur i sten og træ med niveauforskelle og to store pejse i sten. Dette værk, på Åsljungagården, er tegnet af arkitekten Arne Ljung, som var stadsarkitekt i Helsingborg i 1955 og tegnede Helsingborgs arkitektoniske pavillon under H55. Ifølge Jeanette minder hotellets arkitektur hende om James Bond - men i skandinavisk stil. Her iscenesætter hun hotellet med konceptuelt interiør og eksteriør, hvilket skaber en oplevelse af både at være i centrum af en europæisk kulturby og samtidig befinde sig midt i naturen. Jeanette og Peter ønsker at forvalte denne kulturarv og vise, at man sagtens kan nyde både naturen og arkitekturen.

Alle billederne: Daniel Villadsen

Find vej & åbningstider

Nature Shelter hotel ligger cirka 35 minutters kørsel fra Helsingborg. Der er en stor skovparkering i tilknytning til hotellet, hvor det er gratis at parkere.

Åbningstider:
Hotel: hver dag.
Restaurant: torsdag – søndag kl.  17–21.
Kontakt: info@natureshelterhotel.com
Hjemmeside: https://www.natureshelterhotel.com/
Tjek altid de aktuelle åbningstider inden du rejser.

Adresse:
Friluftsvägen 30
283 72 Åsljunga

Nyhedsmail

Databeskyttelsesforordningen (GDPR) ForSea Helsingør ApS lagrer dine data i overensstemmelse med databeskyttelsesforordningen (GDPR). Vi gemmer dine oplysninger for at kunne give bedre og mere målrettede tilbud til den enkelte kunde. Du kan til hver en tid framelde dig vores nyhedsmails, og anmode ForSea om at få slette alle dine oplysninger. Med din tilmelding til vores nyhedsmail, giver du samtykke til at vi gemmer dine oplysninger og anvender disse i forbindelse med målrettede tilbud. Læs mere om privatlivspolitik.