Velkommen til en verden af lakrids

I Lakritsfabrikens fabriksbutik kan du smage, dufte, mærke og opleve lakrids, som du aldrig har gjort før. I butikken kan du oven i købet følge en del af produktionen og det kyndige personale fortæller dig gerne alt, hvad du vil vide om lakrids. Det vigtigste for Lakritsfabriken er at kunderne er tilfredse med de produkter, de køber og derfor er der naturligvis smagsprøver på alle produkterne. Besøg butikken og smag dig frem til din favorit i det store udvalg.

20%

20% rabat på alt i butikken

Vis din dagsgyldige billet/kvittering fra ForSea og få 20% rabat, når du handler i Lakritsfabrikens butik. Rabatten gælder den pågældende dag og kan ikke kombineres med andre rabatter.

Café og butik

Hos Lakritsfabriken lægger de vægt på at møde alle deres kunder og butikken giver dem mulighed for at teste idéer af inden de kommer ud på markedet. Derfor tilbyder de også altid nogle specialprodukter som kun findes i et begrænset antal i butikken. Og de vil være glade for din mening om produkterne.

I butikken findes en lille café med lakrids-lækkerier og hvorfor ikke prøve en kop lakridskaffe? Du kan oven i købet også prøve butikkens specialitet; chokolade- og lakridstrøfler som skabes på stedet. Netop nu findes trøflerne med både lys og mørk chokolade samt med smag af hvid karamelliseret chokolade.

Mere om lakrids

Den første premium lakrids

Lakritsfabriken i Ramlösa blev grundlagt i 2011 og blev øjeblikkelig en succes – og det var også dengang Sveriges første glutenfri premium lakrids. Lakritsfabriken arbejder kun med naturlige og eksklusive råvarer, hvilket gør deres lakrids til noget helt usædvanligt. Igennem årene er den saftige og bløde lakrids da også blevet brugt som både en herlig værtindegave ved middagsarrangementer, noget du selv kan nyde, eller en særlig opmærksomhed til nogen du holder af.

Nærproduceret lakrids

Siden efteråret 2019 har Lakritsfabriken dyrket lakrids i den skånske muld lidt nord for Helsingborg. Denne dyrkning af lakrids er den største i Nordeuropa, hvor lakridsen spredes over otte hektar og vokser vild ligesom i Italien. Lakritsfabriken bruger herefter lakridsrødderne til at udvikle og fremstille nye lakridsprodukter, hvor rod og råvarer er i fokus.

Find vej

Find vej til en verden af lakrids

Det tager ca. 7 minutter at køre til Lakritsfabriken fra havnen i Helsingborg. 

Adresse
Lakritsfabriken
Ängelholmsvägen 34
SE - 254 42 Helsingborg
+46 42 14 11 13
provning@lakritsfabriken.se

Læs mere på Lakritsfabrikens egen hjemmeside.

Tjek gerne rejsemålet inden

Restriktioner på grund af COVID-19 har medført at en del attraktioner og virksomheder har ændrede åbningstider, imens andre holder helt lukket. Visse har desuden indført præ-booking. Alt sammen for at overholde myndighedernes krav. Det er altid en god idé at tjekke rejsemålets hjemmeside inden dit besøg for yderligere information. Vi sejler i henhold til tidsplanen og følger myndighedernes anbefalinger. Mere information vedrørende coronavirus / COVID-19 se vores informationsside.

Persondataforordningen ForSea Helsingør ApS lagrer dine data i overensstemmelse med persondataloven. Vi gemmer dine oplysninger for at kunne give bedre og mere målrettede tilbud til den enkelte kunde. Du kan til hver en tid framelde dig vores nyhedsmails, og anmode ForSea om at få slette alle dine oplysninger. Med din tilmelding til vores nyhedsmail, giver du samtykke til at vi gemmer dine oplysninger og anvender disse i forbindelse med målrettede tilbud.