Velkommen til en verden af lakrids

I Lakritsfabrikens fabriksbutik kan du smage, dufte, mærke og opleve lakrids, som du aldrig har gjort før. I butikken kan du oven i købet følge en del af produktionen og det kyndige personale fortæller dig gerne alt, hvad du vil vide om lakrids. Det vigtigste for Lakritsfabriken er at kunderne er tilfredse med de produkter, de køber og derfor er der naturligvis smagsprøver på alle produkterne. Besøg butikken og smag dig frem til din favorit i det store udvalg.

20%

20% rabat på alt i butikken

Vis din dagsgyldige billet/kvittering fra ForSea og få 20% rabat, når du handler i Lakritsfabrikens butik. Rabatten gælder den pågældende dag og kan ikke kombineres med andre rabatter.

Tjek gerne rejsemålet inden

Restriktioner på grund af COVID-19 har medført at en del attraktioner og virksomheder har ændrede åbningstider, imens andre holder helt lukket. Visse har desuden indført præ-booking. Alt sammen for at overholde myndighedernes krav. Det kan derfor være en god idé at tjekke rejsemålets egen hjemmeside for yderligere information. Vi sejler i henhold til tidsplanen og følger myndighedernes anbefalinger. Mere information vedrørende coronavirus / COVID-19 se vores informationsside.

Café og butik

Hos Lakritsfabriken lægger de vægt på at møde alle deres kunder og butikken giver dem mulighed for at teste idéer af inden de kommer ud på markedet. Derfor tilbyder de også altid nogle specialprodukter som kun findes i et begrænset antal i butikken. Og de vil være glade for din mening om produkterne.

I butikken findes en lille café med lakrids-lækkerier og hvorfor ikke prøve en kop lakridskaffe? Du kan oven i købet også prøve butikkens specialitet; chokolade- og lakridstrøfler som skabes på stedet. Netop nu findes trøflerne med både lys og mørk chokolade samt med smag af hvid karamelliseret chokolade.

Find vej til en verden af lakrids

Det tager ca. 7 minutter at køre til Lakritsfabriken fra havnen i Helsingborg. 

Adresse
Lakritsfabriken
Ängelholmsvägen 34
SE - 254 42 Helsingborg
+46 42 14 11 13
provning@lakritsfabriken.se

Læs mere på Lakritsfabrikens egen hjemmeside.