TrA.Subject

TrA.Announcement

20% rabat på alt i butikken

Vis din dagsgyldige billet/kvittering fra ForSea og få 20% rabat, når du handler i Lakritsfabrikens butik. Rabatten gælder den pågældende dag og kan ikke kombineres med andre rabatter.

Find rejse

Velkommen til en verden af lakrids

I Lakritsfabrikens fabriksbutik kan du smage, dufte, mærke og opleve lakrids, som du aldrig har gjort før. I butikken kan du oven i købet følge en del af produktionen og det kyndige personale fortæller dig gerne alt, hvad du vil vide om lakrids. Det vigtigste for Lakritsfabriken er at kunderne er tilfredse med de produkter, de køber og derfor er der naturligvis smagsprøver på alle produkterne. Besøg butikken og smag dig frem til din favorit i det store udvalg.

En smag af lakrids - festival i Helsingborg

Den årlige lakridsfestival "Smak av lakrits" finder sted den 24.-30. september i Helsingborg! I syv dage bliver det muligt at smage lakrids i alle afskygninger og opleve lakrids i sammenhænge, man måske aldrig selv ville have tænkt på. Festivalen skydes i gang med Mikaeli marked på Fredriksdal, der i år inspireres af lakridsen, og herefter vil der hver dag være sjove, spændende og anderledes oplevelser med lakridsen i centrum. 

Book et ophold på et af byens hoteller, hvis du vil have den fulde oplevelse og prøve det hele, eller find dit favoritarrangement i kalenderen. Måske det bliver en champagne- og lakridssmagning på Clarion Hotel SEA U eller en smagsrunde på de syv udvalgte restauranter, der vil friste dig med et drys af lakrids i maden.

Café og butik

I butikken findes en lille café med lakrids-lækkerier og hvorfor ikke prøve en kop lakridskaffe? Du kan oven i købet også prøve butikkens specialitet; chokolade- og lakridstrøfler som skabes på stedet. Netop nu findes trøflerne med både lys og mørk chokolade samt med smag af hvid karamelliseret chokolade.

Hos Lakritsfabriken lægger de vægt på at møde alle deres kunder og butikken giver dem mulighed for at teste idéer af inden de kommer ud på markedet. Derfor tilbyder de også altid nogle specialprodukter som kun findes i et begrænset antal i butikken. Og de vil være glade for din mening om produkterne.

Mere om lakrids

Den første premium lakrids

Lakritsfabriken i Ramlösa blev grundlagt i 2011 og blev øjeblikkelig en succes – og det var også dengang Sveriges første glutenfri premium lakrids. Lakritsfabriken arbejder kun med naturlige og eksklusive råvarer, hvilket gør deres lakrids til noget helt usædvanligt. Igennem årene er den saftige og bløde lakrids da også blevet brugt som både en herlig værtindegave ved middagsarrangementer, noget du selv kan nyde, eller en særlig opmærksomhed til nogen du holder af.

Nærproduceret lakrids

Siden efteråret 2019 har Lakritsfabriken dyrket lakrids i den skånske muld lidt nord for Helsingborg. Denne dyrkning af lakrids er den største i Nordeuropa, hvor lakridsen spredes over otte hektar og vokser vild ligesom i Italien. Lakritsfabriken bruger herefter lakridsrødderne til at udvikle og fremstille nye lakridsprodukter, hvor rod og råvarer er i fokus.

Find vej

Find vej til en verden af lakrids

Det tager ca. 7 minutter at køre til Lakritsfabriken fra havnen i Helsingborg. 

Adresse
Lakritsfabriken
Ängelholmsvägen 34
SE - 254 42 Helsingborg
+46 42 14 11 13
provning@lakritsfabriken.se

Læs mere på Lakritsfabrikens egen hjemmeside.

Nyhedsmail

Databeskyttelsesforordningen (GDPR) ForSea Helsingør ApS lagrer dine data i overensstemmelse med databeskyttelsesforordningen (GDPR). Vi gemmer dine oplysninger for at kunne give bedre og mere målrettede tilbud til den enkelte kunde. Du kan til hver en tid framelde dig vores nyhedsmails, og anmode ForSea om at få slette alle dine oplysninger. Med din tilmelding til vores nyhedsmail, giver du samtykke til at vi gemmer dine oplysninger og anvender disse i forbindelse med målrettede tilbud. Læs mere om privatlivspolitik.