Bungytrampolin, slingshot & svævebaner

I Kungsbygget Äventyrspark på Hallandsåsen finder du masser af aktiviteter for hele familien, og I er garanterede at få pulsen op. Her kan I bruge en hel dag med bungytrampolin, bungyrocket, slingshot, svævebaner, klatrevægge og sommerslæde.

Alt foregår udendørs og uanset vejret er der garanteret sjov, så tag eventuelt skiftetøj med, hvis det skulle trække op til regn. På området ligger en hyggelig café med stor terrasse, hvor der kan nydes en dejlig frokost og lidt læskende drikke. Men, det er også tilladt at tage egen picnickurv med og nyde ved bålpladserne på området. Der er fine toiletfaciliteter og gratis parkering lige ved indgangen.

Læs mere på Kungsbyggets egen hjemmeside.

20%

20% rabat på enkeltbilletter

Vis din dagsgyldige billet/kvittering fra ForSea, og få 20% rabat på enkeltbilletter til aktiviteterne på Kungsbygget.

Rabatten gælder for det antal personer, der står på billetten/kvitteringen, dog max. 5 pr. billet, og kun på den pågældende dag.

Tjek gerne rejsemålet inden

Restriktioner på grund af COVID-19 har medført at en del attraktioner og virksomheder har ændrede åbningstider, imens andre holder helt lukket. Visse har desuden indført præ-booking. Alt sammen for at overholde myndighedernes krav. Det kan derfor være en god idé at tjekke rejsemålets egen hjemmeside for yderligere information. Vi sejler i henhold til tidsplanen og følger myndighedernes anbefalinger. Mere information vedrørende coronavirus / COVID-19 se vores informationsside.

Åbningstider

Sæsonen løber i perioden 13. april - 13. oktober 2019 med skiftende åbningdage og -tider, hvorfor det er vigtigt at tjekke på Kungsbyggets egen hjemmeside.

Vær forberedt på kø i højsæsonen og kom gerne til parkens åbningstid, så I hurtigt kan få købt billetter til aktiviteterne.

Find vej

Det er lettest at tage bilen til Kungsbygget, da der desværre ikke kører offentlig trafik til området. Der er en stor gratis parkeringsplads, hvor der er rigeligt plads til biler, busser og autocampere.

Adresse
Kungsbygget Äventyrspark
Kungsbygget 44
312 98 Våxtorp

Tfn. 0046 43 03 00 60
https://kungsbygget.com/