God traditionel dansejazz

Jazz med buffét og masser af dans på Tycho Brahe. Ca. en gang om måneden kan I nyde en aften med spisning og jazzens duvende rytmer ombord på Tycho Brahe. Men, I skal booke bord i god tid, for pladserne er eftertragtede.

 

Afgang fra Helsingør kl 17.10
Der serveres en lækker jazzbuffét kl 17.10-18.10, bagefter er der live jazzmusik og dans fra kl 18.10-20.30.

 

Reservation via vores restaurantbooking
Fra Danmark (+45) 88 71 19 60, fra Sverige (+46) 042-18 61 30
Mail: restaurantbooking@forseaferries.com

 

Kommende jazzaftener

Onsdag 10. november
The Spirit of New Orleans

Jazzbuffet
Forret: Varmrøget laks med æblesalat.
Hovedret: Wienerschnitzel med pommes sauté, grønne ærter, skysauce og sprød efterårssalat.

Pris Jazzbuffet inkl. færgebillet: 260,-

Onsdag 15. december
Six Foot Stompers

Jazzbuffet
Forret: Matjessild, creme fraiche og rødløg på hjertesalat med hjemmebagt rugbrød.
Hovedret: Sprødstegt dansk flæskesteg med hjemmelavet rødkål, brune kartofler, kogte kartofler, rødkålssalat med tyttebær og valnødder. Serveres med flødesauce.
Dessert: Risalamande med kirsebærsauce

Pris Jazzbuffet inkl. færgebillet: 325,-

Tycho Brahe Bar

På Tycho Brahe kan du nyde drinks og cocktails fra kortet fredag og lørdag, eller nyde dagens suppe og et glas vin eller en øl sammen med kolleger, venner eller familie.

Databeskyttelsesforordningen (GDPR) ForSea Helsingør ApS lagrer dine data i overensstemmelse med databeskyttelsesforordningen (GDPR). Vi gemmer dine oplysninger for at kunne give bedre og mere målrettede tilbud til den enkelte kunde. Du kan til hver en tid framelde dig vores nyhedsmails, og anmode ForSea om at få slette alle dine oplysninger. Med din tilmelding til vores nyhedsmail, giver du samtykke til at vi gemmer dine oplysninger og anvender disse i forbindelse med målrettede tilbud. Læs mere om privatlivspolitik.