God traditionel dansejazz

Jazz med buffét og masser af dans på Tycho Brahe. Ca. en gang om måneden kan I nyde en aften med spisning og jazzens duvende rytmer ombord på Tycho Brahe. Men, I skal booke bord i god tid, for pladserne er eftertragtede.

 

Afgang fra Helsingør kl 17.00
Der serveres en lækker jazzbuffét kl 17-18, bagefter er der live jazzmusik og dans fra kl 18.-20.

 

Booking via vores Restaurangbokning
Fra Danmark (+45) 88 71 19 60, fra Sverige (+46) 042-18 61 30
Mail: restaurantbooking@forseaferries.com

 

Kommende jazzaftener

9. oktober
Six Foot Stompers

Jazzbuffet
Forret: Aspargessuppe med små danske kødboller.
Hovedret: Kyllingebryst med salvie og estragon. Små smørstegte pom rissolles, urte saute og årstidens salat med mild peber-kyllingesky.

Pris: 260,-

 

6. november
The Spirit of New Orleans

Jazzbuffet
Forret: Blomkålssuppe med croutoner.
Hovedret: Kalvesteg stegt som vildt, glaserede kartofler med hasselnødder og ahornsirup. Dampet rosenkål og waldorfsalat med flødesauce.

Pris: 260,-

 

4. december
Scandinavian Old Stars

Jazzbuffet, 3-retters julemenu
Forret: Anretning i hjertesalat med matjessild, creme fraiche og hakket rødløg. Hjemmebagt rugbrød.
Hovedret: Dansk sprød flæskesteg med hjemmelavet rødkål, brune og hvide kartofler, rødkålssalat med tyttebær og valnødder. Dejlig flæskestegssauce.
Dessert: Ris a la mande med kirsebærsauce.

Pris: 325,-

 

Tycho Brahe Bar

På Tycho Brahe kan du nyde drinks og cocktails fra kortet fredag og lørdag, eller nyde dagens suppe og et glas vin eller en øl sammen med kolleger, venner eller familie. Åbningstider: fredag 12.30-22.30, lørdag 11.30-22.30.

Persondataforordningen ForSea Helsingør ApS lagrer dine data i overensstemmelse med persondataloven. Vi gemmer dine oplysninger for at kunne give bedre og mere målrettede tilbud til den enkelte kunde. Du kan til hver en tid framelde dig vores nyhedsmails, og anmode ForSea om at få slette alle dine oplysninger. Med din tilmelding til vores nyhedsmail, giver du samtykke til at vi gemmer dine oplysninger og anvender disse i forbindelse med målrettede tilbud.