Jazz på Tycho Brahe

Nyd en aften i jazz'ens tegn og forkæl jer selv med en dejlig middag og masser af god musik, når Tycho Brahe inviterer ombord til jazzaften. Psstttt... husk danseskoene!

27. februar
The Spirit of New Orleans

Forret: Cremet skaldyrssuppe med rejer og porre. Friskbagt durumbrød.
Hovedret: Svinekam stegt som vildt. Ovnbagte almindelige og søde kartofler, vendt i pesto. Bagte rodfrugter serveret med selleri og æblesalat. Serveres med flødesauce. 

***

27. marts
Scandinavian Old Stars

Forret: Marineret laksetatar med myntecreme og rugbrødscrutoner. Friskbagt kuvertbrød. 
Hovedret Ølbraisseret svineskank med gratineret rodfrugts- og kartoffelpuré. Franske ærter, hjemmesyltede rødbeder og mormor salat. 

***

15. maj
Scandinavian Old Stars

Forret: Røget laksemousse med kapers og friskbagt brød.
Hovedret: Indbagt kyllingebryst med soltørrede tomater og timian, ovnbagte små kartofler. Forårssalat samt smørdampede gulerødder og friske grønne asparges. Serveres med kylling/timiansky. 

 

Afgang fra Helsingør kl. 17.13.
Jazzbuffet serveres kl. 17.15-18.15. Livemusik og dansk fra kl. 18-15-20.40. 
Pris inkl. færgebillet 260,- kr. 

Vi tager forbehold for ændringer i menu og pris.

Bestil plads i dag på restaurantbooking@forseaferries.com eller tlf. 88 71 19 60

 

For mere information, kontakt Jazzmanager Ole Holde - ole@holde.net / 20 67 52 25