TrA.Subject

TrA.Announcement

20% rabat på entré

På Järnvägens Museum kan du opleve jernbanens spændende historie på en sjov og interaktiv måde! Vis din gyldige billet fra ForSea, og få 20% rabat på entré når du rejser med os.
Rabatten gælder det antal personer, der står på billetten/kvitteringen, dog max. 5 pr. billet, og kun på den pågældende dag.

Find rejse

En museumsoplevelse for gæster i alle aldre

Interessante miljøer der byder på oplevelser, hvor du får spændende fortællinger om jernbanearbejdere, sporvagter og de mange andre mennesker, der byggede og udviklede jernbanen. En fængslende udstilling hvor fortiden møder nutiden. Rejs med et damplokomotiv fra forrige århundredeskifte eller oplev førerhuset på et moderne lokomotiv i dag – i simulatoren LOCOMOTION mærker du tydeligt forskellen! På den store modelbane præsenteres jernbanens historien via et filmshow og rullende toge fra alle epoker.


Järnvägens Museum er både et historisk og et teknisk museum. Her kan alle, lige fra børn til ildsjæle, finde noget interessant blandt museets store og små udstillingsgenstande. Jernbanens fantastiske historie bliver præsenteret på en spændende og informativ måde for hele familien.

Minitoget, der ruller i museumsparken hver dag, er en helt særlig favorit om sommeren.

Der sker altid noget spændende på museet. For aktuel information se Järnvägen Museums egen hjemmeside.

I museumsbutikken kan du finde souvenirs, bøger og legetøj med tilknytning til jernbanen, og i caféen kan du nyde kager, sandwich, lette måltider, is, slik og varme eller kolde drikke.

Find vej & Åbningstider

Besøgsadresse
Banskolevägen 11
262 68 Ängelholm

Åbningstider
Juni - August
alle dage kl. 10-17
Midsommeraften og midsommerdagen lukket

September - Maj
tirsdag – søndag kl. 10-17

23 - 25/12 og 31/12 - 1/1 lukket

Nyhedsmail

Databeskyttelsesforordningen (GDPR) ForSea Helsingør ApS lagrer dine data i overensstemmelse med databeskyttelsesforordningen (GDPR). Vi gemmer dine oplysninger for at kunne give bedre og mere målrettede tilbud til den enkelte kunde. Du kan til hver en tid framelde dig vores nyhedsmails, og anmode ForSea om at få slette alle dine oplysninger. Med din tilmelding til vores nyhedsmail, giver du samtykke til at vi gemmer dine oplysninger og anvender disse i forbindelse med målrettede tilbud. Læs mere om privatlivspolitik.