TrA.Subject

TrA.Announcement

20% rabat på indkvartering

Hotell Statt ligger i det centrale Hässleholm og byder på en skøn nats søvn, god mad og her er du desuden tæt på både centrum og smuk natur. Nyd den nærliggende omegn uanset om du er til et bymiljø eller mere naturskønne omgivelser. Få 20% rabat på overnatninger på Hotel Statt. Tilbuddet gælder overnatninger alle dage, dog på et begrænset antal værelser. Rabatten gælder kun ved bookning direkte hos Hotell Statt i Hässleholm via linket og ved fremvisning af en dagsgyldig ForSea færgebillet. Kontakt hotellet ved spørgsmål i forhold til reservation.

Book hotel nu

Hotel Statt

Hotel Statts kategorisering med fire stjerner bygger på en 100-årig tradition for personlig tilstedeværelse og gedigen hoteldrift. God beliggenhed, spændende indretning, en behagelig atmosfære og en særlig gæstfrihed – det allerbedste venter dig, uanset om du skal holde ferie eller bare besøge hotellet for at nyde et glas vin. Placeringen, midt på stortorvet kun 100 meter fra banegården, er helt perfekt, og så er skønne naturoplevelser, smukke vandrestier, golfbaner og andre aktiviteter kun et stenkast væk.

Knudepunktet Hässleholm er en slags bindeled i Sydsverige, hvis du vil rejse klimasmart eller opleve Skåne i bil. Malmø er kun 45 minutter væk, og du kan komme til Stockholm på mindre end 4 timer.

Hotell Statt er en skjult lille hotelperle i midten af Skåne. En oase til overnatninger, konferencer, fest- og bryllupsmiddage samt forretningsmøder, fredagsbar, morgenmad, kaffe eller drinks med venner og kollegaer.

Sydsveriges mødepunkt

Det firestjernede Hotel Statt har en perfekt beliggenhed 100 meter fra banegården i Hässleholm, knudepunktet der forbinder Sydsverige. Siden 1914 har der været hotelvirksom på beliggenheden, og efter et ejerskifte i 2017 blev hele hotellet renoveret og byder i dag på 93 unikt indrettede værelser med 148 senge, restaurant Lobbybaren, fitnesscenter og fem moderne mødelokaler med plads til i alt 230 mennesker. Der kan desuden arrangeres fester med plads til 500 gæster på den særlige festetage. Hotellets højeste ambition er at byde dig velkommen med en personlig gæstfrihed og stor fleksibilitet. Det personlige og varme interiør, og den hjemlige atmosfære, skal få dig til at føle, at du "besøger" en ven.

Unikt indrettede værelser

Alle værelser på Hotel Statt er unikke, og ikke to værelser er ens. Den overordnede stil er personlig og virkelig hyggelig, krydret med smagfulde indretningsdetaljer. Største delen af interiøret kommer fra Artwood of Sweden, og på alle værelser kan du nyde de luksuriøse produkter fra Rituals. Har du særlige ønsker, ved fx handicap, nedsat mobilitet eller allergier, så oplys personalet om dette ved bookning, så tilpasser de værelset i forhold til dine ønsker og behov

Smagfuld med personlighed og varme

Den varme følelse, der gennemsyrer hele hotellet, er skabt af den favnende ejer, familien Jakobsson fra Helsingborg. Det er fru Karin Jakobsson, der står bag alle indretningsdetaljer på hotellet – og det er tydeligt. Hotellets vision er, at du skal få en oplevelse af at træde ind i nogens dagligstue i stedet for en hotellobby. Ved renovering og valg af interiør har hotellet, så vidt muligt, valgt lokale leverandører og har desuden doneret gammelt inventar til foreninger i byen. Hotel Statt, dette historiske byhotel fra 1914, har i dag et moderne og internationalt touch.

Lobbybaren – Hässleholms dagligstue

Velkommen till Lobbybaren, hotellets og hele Hässleholms dagligstue. I lobbybaren har du mulighed for at nyde noget godt fra a la carte-menuen, det brede vinudvalg med vine fra alle verdenshjørner eller cocktails med inspiration hentet fra de store metropoler. Slå dig ned, nyd den hyggelige atmosfære og fornem pulsen fra mennesker der mødes. Mottoet her er, at du skal kunne forkæle dig selv med rigtig god vin til en rigtig god pris. Hotellet tilbyder desuden udendørsservering, når vejret tillader det.

Naturen omkring bykernen

Selvom hotellet har en central beliggenhed, så er naturen lige om hjørnet og aktiviteter som fx vandreture, golf, et besøg i MultiLeVel, Tykarpsgrottan, Wanås kunstpark eller andre udendørs aktiviteter i nærheden, kan varmt anbefales. En af vandrestierne starter faktisk lige foran indgangen til hotellet.

Spændende aktiviteter i Hässleholm

I Hässleholm og omegn er der masser af sjove aktiviteter og spændende ting man kan tage sig til. Af udendørs aktiviteter kan nævnes vandreture, cykling, opdagelser osv. Læs mere om Hässleholms forskellige aktiviteter på kommunens egen hjemmeside.

Find vej

Reception og bookning
Telefon: +46 (0) 451-890 00 
E-mail: info@statt.se
Hotell Statts egen hjemmeside
Vær opmærksom på at hotellet er kontantløst.

Hotel Statt ligger i det centrale Hässleholm ca. 1 times kørsel fra færgelejet i Helsingborg. 

Nyhedsmail

Databeskyttelsesforordningen (GDPR) ForSea Helsingør ApS lagrer dine data i overensstemmelse med databeskyttelsesforordningen (GDPR). Vi gemmer dine oplysninger for at kunne give bedre og mere målrettede tilbud til den enkelte kunde. Du kan til hver en tid framelde dig vores nyhedsmails, og anmode ForSea om at få slette alle dine oplysninger. Med din tilmelding til vores nyhedsmail, giver du samtykke til at vi gemmer dine oplysninger og anvender disse i forbindelse med målrettede tilbud. Læs mere om privatlivspolitik.