TrA.Subject

TrA.Announcement

20% rabat på køb

Hemmakväll AB er Sveriges største kæde af slikbutikker, med ca. 70 butikker over hele landet, fordelt i både bykerner og indkøbscentre. Læg vejen forbi Hemmakväll i Söder og få 20% rabat, når du sejler med os.

Hvis du fremviser en dagsgyldig færgebillet fra ForSea, får du 20% rabat på de i forvejen rigtig gode priser.

Tilbuddet gælder kun i den nyåbnede butik i Söder-delen af Helsingborg (Gasverksgatan 15).

Find rejse

Sveriges største kæde af slikbutikker

Hos Hemmakväll i Söder elsker de bland-selv-slik og der er ikke tvivl om at de, ligesom navnet antyder, synes at hver aften skal være en hjemmeaften.
I butikken træder man ind i et smagseventyr af sødt, salt og syrligt, og der er tænkt over udvalget af slik i de mange bøtter og bakker. Kun det bedste slik er godt nok til Hemmakväll. Alle deres butikker er fyldt fra gulv til loft med bland-selv-slik, snacks, is, drikke og meget meget mere.
Hvis du planlægger en hjemmeaften eller vil forkæle nogen med en ordentlig pose søde sager, så skal du lægge vejen forbi Hemmakväll på Söder. Det er en oplevelse ud over det sædvanlige, for både store og små.

Find vej til Hemmakväll

Hemmakväll ligger ca. 10 minutters gang fra færgeterminalen.

Adresse: (bemærk, linket viser forkert forretning. Indsæt selv adresse i maps)
Gasverksgatan 15
Helsingborg, Skåne 252 18

Åbningstider

Man-torsdag kl. 10.00-20.00
Fre-lørdag kl. 10.00-22.00
Søndag kl. 12.00-20.00

Læs mere på Hemmakvälls egen hjemmeside.

Nyhedsmail

Databeskyttelsesforordningen (GDPR) ForSea Helsingør ApS lagrer dine data i overensstemmelse med databeskyttelsesforordningen (GDPR). Vi gemmer dine oplysninger for at kunne give bedre og mere målrettede tilbud til den enkelte kunde. Du kan til hver en tid framelde dig vores nyhedsmails, og anmode ForSea om at få slette alle dine oplysninger. Med din tilmelding til vores nyhedsmail, giver du samtykke til at vi gemmer dine oplysninger og anvender disse i forbindelse med målrettede tilbud. Læs mere om privatlivspolitik.