Gotland- Østersøens største ø

Denne sommer har du en ekstraordinær god mulighed for at opleve Østersøens største ø, Gotland. Det er en ø fuld af kontraster, hvor den charmerende hovedby Visby, der med den velbevarede ringmur, de hyggelige stræder, kirkeruiner, shopping og restauranter med skønne udeserveringer, byder alle besøgende velkomne. Landskabet på øen lokker med lange strande, imponerende strandpiller og hyggelige landsbykroer og butikker.

 

Aktiv Ferie

Gotland er en perfekt destination for dig, der ønsker en aktiv ferie. Veje og stier på øen indbyder til vandring, jogging og cykling. Og derudover er Gotland et af de steder i Sverige, som kan prale af flest soltimer på et år.

Uphold

Bo på campingplads eller i hytte. Eller vælg i stedet et lille hyggeligt pensionat eller en bondegård? Udbuddet af overnatningssteder er stort og der findes noget for enhver smag. Det samme gælder mad og restauranter. Gotlænderne elsker nemlig lokalt producerede råvarer. Alt fra grøntsager til gotlandsk lam af bedste kvalitet og kokkene værner om deres faglige stolthed. Ud over maden, kan Gotland også levere lokalt producerede drikke. Lige fra de små ølbryggerier til lokal whisky og æblemost.

Det finns parkeringsmuligheder ved færgen i Visby. Læs mere her.

Ved færgen i Oskarshamn er priset 400 SEK per uge.

25%

25% rabat på fantastisk natur

Som kunde hos ForSea kan du få 25% rabat på udvalgte færgebilletter ved Destination Gotland. Færgen til Visby afgår fra Nynäshamn og Oskarshamn og overfarten tager ca. tre timer. Om sommeren går færgen også fra Västervik.

Bestil med kampagnekode Forsea2019 via dette link.

Rabatten gælder landgangsbilletter t.o.m. 15. September 2019. Der findes et begrænset antal billetter på udvalgte afgange.

 

Tilbuddet gælder landgangsbilletter på udvalgte afgange t.o.m. 15. september 2019. Køretøj kan lægges til bookningen til ordinær pris. Rabatten gælder max 9 personer per booking. Billetterne kan ikke ombyttes eller afbestilles. Tilbuddet kan ikke kombineres med allerede gennemførte bookninger eller andre rabatter og tilbud. Begrænset antal.