Skånske juledage

Velkommen til et stemningsfyldt julemarked for hele familien på et af Skånes smukkeste slotsområder! Her kan du købe dine julegaver direkte af de ca. 75 udstillere, der tilbyder et bredt udvalg af gedigent håndværk og delikatesser i herlige slotsomgivelser, stalde og spændende kælderdyb.

Gå på julegavejagt i parken, besøg dyrene, kør med hest og vogn, hyg dig imens du klippe-klistrer med Bosjökloster's Venner og mød julemanden. Du har også mulighed for at stresse af i middelalderkirken og lytte til smuk adventsmusik.

Nyd et krus gløgg sammen og julens herlige søde sager, spis en rygende varm skål suppe eller oplev Bosjöklosters lækre julebord. Der er ingen tvivl om, at du kommer julestemning.

Bosjöklosters julemarked er 30.november - 1. december.

2 for 1

Tilbud 2 for 1

Vis din dagsgyldige billet/kvittering fra ForSea og benyt dig af entrétilbuddet 2-for-1 ved indgangen til julemarkedet på Bosjökloster. Rabatten gælder for det antal af personer, der er angivet på billetten/kvitteringen, dog maks. 5 personer pr. billet, og kun på den pågældende dag. Gælder til den 1. december.

Find vej

Bosjökloster ligger ca. en times kørsel (75 km.) fra havnen i Helsingborg. Tag E6 mod Malmö, drej fra ved rute 17 mod Eslöv og igen ved rute 23.

Adresse
Bosjökloster Slot
Bosjökloster 111
S-243 95 Höör

+46 413-250 48
info@bosjokloster.se 

Læs mere på Bosjöklosters egen hjemmeside