Skånske juledage

Velkommen til et stemningsfyldt julemarked for hele familien på et af Skånes smukkeste slotsområder! Her kan du købe dine julegaver direkte af de ca. 75 udstillere, der tilbyder et bredt udvalg af gedigent håndværk og delikatesser i herlige slotsomgivelser, stalde og spændende kælderdyb.

 

Gå på julegavejagt i parken, besøg dyrene, kør med hest og vogn, hyg dig imens du klippe-klistrer med Bosjökloster's Venner og mød julemanden. Du har også mulighed for at stresse af i middelalderkirken og lytte til smuk adventsmusik.

Nyd et krus gløgg sammen og julens herlige søde sager, spis en rygende varm skål suppe eller oplev Bosjöklosters lækre julebord. Der er ingen tvivl om, at du kommer julestemning.

Bosjöklosters julemarked er 26. - 28. november.

Læs mere på deres hjemmeside.

2 for 1

Tilbud 2 for 1

Vis din dagsgyldige billet/kvittering fra ForSea og benyt dig af entrétilbuddet 2-for-1 ved indgangen til julemarkedet på Bosjökloster. Rabatten gælder for det antal af personer, der er angivet på billetten/kvitteringen, dog maks. 4 personer pr. billet, og kun på den pågældende dag. Gælder til den 28. november.

Bosjökloster ligger ca. en times kørsel (75 km.) fra havnen i Helsingborg. Tag E6 mod Malmö, drej fra ved rute 17 mod Eslöv og igen ved rute 23.

Læs mere på Bosjöklosters egen hjemmeside

Tjek gerne rejsemålet inden

Restriktioner på grund af COVID-19 har medført at en del attraktioner og virksomheder har ændrede åbningstider, imens andre holder helt lukket. Visse har desuden indført præ-booking. Alt sammen for at overholde myndighedernes krav. Det er altid en god idé at tjekke rejsemålets hjemmeside inden dit besøg for yderligere information. Vi sejler i henhold til tidsplanen og følger myndighedernes anbefalinger. Mere information vedrørende coronavirus / COVID-19 se vores informationsside.

Databeskyttelsesforordningen (GDPR) ForSea Helsingør ApS lagrer dine data i overensstemmelse med databeskyttelsesforordningen (GDPR). Vi gemmer dine oplysninger for at kunne give bedre og mere målrettede tilbud til den enkelte kunde. Du kan til hver en tid framelde dig vores nyhedsmails, og anmode ForSea om at få slette alle dine oplysninger. Med din tilmelding til vores nyhedsmail, giver du samtykke til at vi gemmer dine oplysninger og anvender disse i forbindelse med målrettede tilbud. Læs mere om privatlivspolitik.