TrA.Subject

TrA.Announcement

Rabat på golf

Spil golf på en af Sveriges bedste golfbaner, Bjäre Golfklubb, og få rabat, når du rejser med ForSea.

Vis din dagsgyldige billet/kvittering fra ForSea og få 20% rabat på greenfee alle dage, hele året. Rabatten kan ikke kombineres med andre rabatter. 

Find rejse

Kendt for sine gode greens

Højt oppe på Hallandsåsen ligger Bjäre Golfklubb, hvor du kan nyde en golfoplevelse ud over det sædvanlige, i et naturskønt miljø og med fantastisk udsigt. Her findes alt hvad man behøver. En fantastisk golfbane, god service, gode overnatningsmuligheder og en fantastisk madoplevelse. 

Bjäre Golfklubb er kendt for sine gode greens og har normalt en stimp på mellem 9 og 10,5, som er hurtigere end normale golfbaner. Greens bliver hver dag klippet.

Den naturskønne 18 hullers golfbane med par 71, var spilleklar i 1990. En variation mellem fem forskellige tees tilbydes; 45, 48, 52, 55 og 58. Golfbanen smelter ind i den landlige idyl, med bølgende fairways og en storslået udsigt over Skälderviken.

Bo på banen

På Bjäre Golfklubb Hotell & Lodge kan du bo på golfbanen i to forskellige typer værelser. I hovedbygningen/lodgen er der 2 etager med fem respektive fire dobbeltværelser. På hver etage er der en række fælles badeværelser og toiletter og et fælles værelse med TV, hvor Viasat Golf og C More Golf er inkluderet i tilbuddet.

Hoteldelen har otte flotte dobbeltværelser. Hvert værelse har eget bad med TV med Viasat Golf og C More Golf.

Nyhedsmail

Databeskyttelsesforordningen (GDPR) ForSea Helsingør ApS lagrer dine data i overensstemmelse med databeskyttelsesforordningen (GDPR). Vi gemmer dine oplysninger for at kunne give bedre og mere målrettede tilbud til den enkelte kunde. Du kan til hver en tid framelde dig vores nyhedsmails, og anmode ForSea om at få slette alle dine oplysninger. Med din tilmelding til vores nyhedsmail, giver du samtykke til at vi gemmer dine oplysninger og anvender disse i forbindelse med målrettede tilbud. Læs mere om privatlivspolitik.