Autogruppen Helsingborg

Autogruppen er din nye Opel-forhandler i Helsingborg. De er specialister og autoriseret forhandler af Peugeot og Opel, og har også en afdeling i Lund. Autogruppen har over 60 års erfaring fra bilbranchen med uddannet personale fra fabrikken. Salg af nye og brugte biler, transportkøretøjer og mulighed for privatleasing.

Som autoriseret forhandler af Opel kan Autogruppen udføre service og reparation inden for alle områder, og til super gode priser! De sælger også reservedele til meget fordelagtige priser, og er autoriseret fra fabrikken til at tage sig af alle bilmærker.

Autogruppens hjemmeside

20%

20% på service og reservedele

Med din ForSea kvittering eller færgebillet i hånden, kan du få 20% på service og reservedele.

Tjek gerne rejsemålet inden

Restriktioner på grund af COVID-19 har medført at en del attraktioner og virksomheder har ændrede åbningstider, imens andre holder helt lukket. Visse har desuden indført præ-booking. Alt sammen for at overholde myndighedernes krav. Det kan derfor være en god idé at tjekke rejsemålets egen hjemmeside for yderligere information. Vi sejler i henhold til tidsplanen og følger myndighedernes anbefalinger. Mere information vedrørende coronavirus / COVID-19 se vores informationsside.