Autogruppen er din nye Opel-forhandler i Helsingborg. De er specialister og autoriseret forhandler af Peugeot og Opel, og har også en afdeling i Lund. Autogruppen har over 60 års erfaring fra bilbranchen med uddannet personale fra fabrikken. Salg af nye og brugte biler, transportkøretøjer og mulighed for privatleasing.

Som autoriseret forhandler af Opel kan Autogruppen udføre service og reparation inden for alle områder, og til super gode priser! De sælger også reservedele til meget fordelagtige priser, og er autoriseret fra fabrikken til at tage sig af alle bilmærker.

Autogruppens hjemmeside

Tjek gerne rejsemålet inden

Restriktioner på grund af COVID-19 har medført at en del attraktioner og virksomheder har ændrede åbningstider, imens andre holder helt lukket. Visse har desuden indført præ-booking. Alt sammen for at overholde myndighedernes krav. Det er altid en god idé at tjekke rejsemålets hjemmeside inden dit besøg for yderligere information. Vi sejler i henhold til tidsplanen og følger myndighedernes anbefalinger. Mere information vedrørende coronavirus / COVID-19 se vores informationsside.

Persondataforordningen ForSea Helsingør ApS lagrer dine data i overensstemmelse med persondataloven. Vi gemmer dine oplysninger for at kunne give bedre og mere målrettede tilbud til den enkelte kunde. Du kan til hver en tid framelde dig vores nyhedsmails, og anmode ForSea om at få slette alle dine oplysninger. Med din tilmelding til vores nyhedsmail, giver du samtykke til at vi gemmer dine oplysninger og anvender disse i forbindelse med målrettede tilbud.