Oplev Skånes største flymuseum

På Ängelholm Flygmuseum kan du komme helt tæt på de flytyper, der har fløjet i eskadrille F 10 samt mange autentiske miljøer, våben, uniformer og kommandocentral. Der findes desuden 3 flysimulatorer, så du kan få fornemmelsen af at flyve f.eks. J 35 Draken. Museet er startet på initiativ af F 10 Kamratförening for at vise, hvad ansatte og værnepligtige arbejdede med bag de strengt bevogtede grænser under den kolde krig.

Læs mere om alle de fantastiske fly på museets egen hjemmeside.

Åbningstider

Flymuseet har åbent lørdag-søndag kl. 10.00-17.00 uden for højsæsonen, og i højsæsonen (juni-august) alle dage kl. 10.00-17.00. Se alle priser og åbningstider på museets egen hjemmeside

Find vej til flyene

Det tager ca. en halv time at køre ad E6 til Ängelholm fra havnen i Helsingborg. OBS! visse navigationssystemer vil have dig til flyvepladsen, hvilket ikke er korrekt. Sæt derfor hellere navigationen til Valhall Park Hotell i Ängelholm, så ledes du derfra direkte til flymuseet. 

Adresse
Drakenvägen 5
Valhall Park
262 74 Ängelholm

20%

20% rabat på entré

Vis din dagsgyldige billet/kvittering fra ForSea, og få 20% rabat på entré til Ängelholm Flygmuseum.
 Rabatten gælder det antal personer, der står på billetten/kvitteringen, dog max. 5 pr. billet, og kun på den pågældende dag.

Tjek gerne rejsemålet inden

Restriktioner på grund af COVID-19 har medført at en del attraktioner og virksomheder har ændrede åbningstider, imens andre holder helt lukket. Visse har desuden indført præ-booking. Alt sammen for at overholde myndighedernes krav. Det kan derfor være en god idé at tjekke rejsemålets egen hjemmeside for yderligere information. Vi sejler i henhold til tidsplanen og følger myndighedernes anbefalinger. Mere information vedrørende coronavirus / COVID-19 se vores informationsside.