TrA.Subject

TrA.Announcement

20% rabat på entré

Vis din billet/kvittering fra ForSea, og få 20% rabat på entré til Ängelholm Flygmuseum.
 Rabatten gælder det antal personer, der står på billetten/kvitteringen, dog max. 5 pr. billet, og kun på den pågældende dag.

Oplev Skånes største flymuseum

På Ängelholm Flygmuseum kan du komme helt tæt på de flytyper, der har fløjet i eskadrille F 10 samt mange autentiske miljøer, våben, uniformer og kommandocentral. Der findes desuden 3 flysimulatorer, så du kan få fornemmelsen af at flyve f.eks. J 35 Draken. Museet er startet på initiativ af F 10 Kamratförening for at vise, hvad ansatte og værnepligtige arbejdede med bag de strengt bevogtede grænser under den kolde krig.

Læs mere om alle de fantastiske fly på museets egen hjemmeside.

Åbningstider

Flymuseet har åbent lørdag-søndag kl. 10.00-17.00 uden for højsæsonen, og i højsæsonen (juni-august) alle dage kl. 10.00-17.00. Se alle priser og åbningstider på museets egen hjemmeside

Find vej til flyene

Det tager ca. en halv time at køre ad E6 til Ängelholm fra havnen i Helsingborg. OBS! visse navigationssystemer vil have dig til flyvepladsen, hvilket ikke er korrekt. Sæt derfor hellere navigationen til Valhall Park Hotell i Ängelholm, så ledes du derfra direkte til flymuseet. 

Adresse
Drakenvägen 5
Valhall Park
262 74 Ängelholm

Find vej & Åbningstider

Åbningstider

Åbent 1. juni - 31. august tirsdag-søndag kl.10.00-17.00

Max. 50 gæster i museet ad gangen. For booking af simulator - se hjemmesiden.

Find åbningstider og book entré på Ängelholms flygmuseums hjemmeside.

Nyhedsmail

Databeskyttelsesforordningen (GDPR) ForSea Helsingør ApS lagrer dine data i overensstemmelse med databeskyttelsesforordningen (GDPR). Vi gemmer dine oplysninger for at kunne give bedre og mere målrettede tilbud til den enkelte kunde. Du kan til hver en tid framelde dig vores nyhedsmails, og anmode ForSea om at få slette alle dine oplysninger. Med din tilmelding til vores nyhedsmail, giver du samtykke til at vi gemmer dine oplysninger og anvender disse i forbindelse med målrettede tilbud. Læs mere om privatlivspolitik.