Ditec® - et bilplejecenter der tager sig godt af din bil

Forøg din bils livslænge, og gør det samtidig nemmere at vedligeholde den ved hjælp af en Ditec®-lakbeskyttelsesbehandling. Det er vigtigt, at du beskytter din bil, uanset om den er splinterny eller en smule ældre, da det nordiske klima udsætter den for kraftige påvirkninger i form af fugt, snavs og vejsalt, der ætser lakken.

Med stor fagkundskab, samt det længste garantiprogram på markedet, er Ditecs ambition at være bedst i forhold til både bilpleje og -service. De tilbyder fire forskellige lakbeskyttelsesbehandlinger, som alle hver for sig er et premium-alternativ indenfor de respektive segmenter. Uanset hvilken behandling du vælger, så får du en bil, der er nem at vedligeholde i flere år.

En lakbeskyttelsesbehandling hos Ditec® giver dig:

– Øget slidstyrke der bevirker, at lakken bliver mere holdbar i forhold til ydre påvirkninger
– Øget glans og glød
– En lakoverflade der er snavs- og vandafvisende
– Reduceret behov for vask
– Op til ni års systemgaranti

20%

20% rabat på behandlinger

Vis din færgebillet så får du 20% rabat på alle lakbeskyttelsesbehandlinger.

Book tid

Tjek gerne rejsemålet inden

Restriktioner på grund af COVID-19 har medført at en del attraktioner og virksomheder har ændrede åbningstider, imens andre holder helt lukket. Visse har desuden indført præ-booking. Alt sammen for at overholde myndighedernes krav. Det kan derfor være en god idé at tjekke rejsemålets egen hjemmeside for yderligere information. Vi sejler i henhold til tidsplanen og følger myndighedernes anbefalinger. Mere information vedrørende coronavirus / COVID-19 se vores informationsside.

Find vej

Ditec® er belejligt placeret i udkanten af Helsingborg.
Adresse: Florettgatan 24, Helsingborg