Ditec® - et bilplejecenter der tager sig godt af din bil

Forøg din bils livslænge, og gør det samtidig nemmere at vedligeholde den ved hjælp af en Ditec®-lakbeskyttelsesbehandling. Det er vigtigt, at du beskytter din bil, uanset om den er splinterny eller en smule ældre, da det nordiske klima udsætter den for kraftige påvirkninger i form af fugt, snavs og vejsalt, der ætser lakken.

Med stor fagkundskab, samt det længste garantiprogram på markedet, er Ditecs ambition at være bedst i forhold til både bilpleje og -service. De tilbyder fire forskellige lakbeskyttelsesbehandlinger, som alle hver for sig er et premium-alternativ indenfor de respektive segmenter. Uanset hvilken behandling du vælger, så får du en bil, der er nem at vedligeholde i flere år.

En lakbeskyttelsesbehandling hos Ditec® giver dig:

– Øget slidstyrke der bevirker, at lakken bliver mere holdbar i forhold til ydre påvirkninger
– Øget glans og glød
– En lakoverflade der er snavs- og vandafvisende
– Reduceret behov for vask
– Op til ni års systemgaranti

Find vej

Ditec® er belejligt placeret i udkanten af Helsingborg.

Adresse:
Florettgatan 24, Helsingborg

Tjek gerne rejsemålet inden

Restriktioner på grund af COVID-19 har medført at en del attraktioner og virksomheder har ændrede åbningstider, imens andre holder helt lukket. Visse har desuden indført præ-booking. Alt sammen for at overholde myndighedernes krav. Det er altid en god idé at tjekke rejsemålets hjemmeside inden dit besøg for yderligere information. Vi sejler i henhold til tidsplanen og følger myndighedernes anbefalinger. Mere information vedrørende coronavirus / COVID-19 se vores informationsside.

Persondataforordningen ForSea Helsingør ApS lagrer dine data i overensstemmelse med persondataloven. Vi gemmer dine oplysninger for at kunne give bedre og mere målrettede tilbud til den enkelte kunde. Du kan til hver en tid framelde dig vores nyhedsmails, og anmode ForSea om at få slette alle dine oplysninger. Med din tilmelding til vores nyhedsmail, giver du samtykke til at vi gemmer dine oplysninger og anvender disse i forbindelse med målrettede tilbud.