Luksuriøse Best Western Plus HUS 57

Best Western Plus HUS 57, som åbnede i marts 2018, ligger i Ängelholm tæt på alle de fantastiske oplevelser på Bjärehalvøen i nord, den smukke kyststrækning i vest, Helsingborg i syd og de fine vandrestier i øst.

Hotellet består af 112 værelser i syv forskellige kategorier - alle sammen smagfuldt indrettede med bekvemme senge for maksimal komfort. I restauranten, som ligger i stueetagen, er der plads til 150 spisende gæster, og der er åbent for både hotellets gæster såvel som for offentligheden. Hos HUS 57 er der en stor passion for god, velsmagende mad og drikke. Her serveres udsøgte retter, der er lavet fra bunden, og hvor grøntsagerne er i fokus. Menuen varierer afhængigt af råvarernes tilgængelighed og sæson, og alle råvarer udvælges omhyggeligt af de lokale leverandører. Her værdsættes lokalproduceret, bæredygtig og økologisk mad, som ikke kun lever op til kvalitetskravene men også til kravene om et bæredygtigt miljø.

 

I baren og loungen kan du sidde og arbejde, eller bare nyde en god kop kaffe. I hotellets kælderetage findes et mindre Spa, med en 50 cm dyb opvarmet pool, et boblebad og et relax-rum, som I har adgang til under jeres ophold.

Der findes masser af parkeringspladser uden for hotellet, samt parkering i garage for 150 SEK pr. døgn. 

Forbehold: Forsea ferries er udelukkende formidler af tilbud fra samarbejdspartneren. Henvendelser vedrørende tilbud skal rettes til samarbejdspartneren. Forsea Ferries tager ikke ansvar for eventuelle fejl i priser, åbningstider mv. Priser og rabatter kan variere, og den konkrete pris kan partneren oplyse.

20%

20% rabat på et ophold for to personer

I Ängelholm, nord for Helsingborg, ligger luksuriøse Best Western Plus HUS 57, der er det seneste skud på stammen inden for spa-hoteller. Med Forsea Ferries får du eksklusivt 20% rabat på et ophold her for to personer inkl. 3-retters middag, adgang til spa og overnatning.

Bookingkode: FORSEA

I tilbuddet indgår: 

  • 3-retters middag for to personer
  • Overnatning i dobbeltværelse for to personer
  • Morgenmad
  • Adgang til Spa og relax-afdeling

Bemærk, at drikkevarer ikke indgår i prisen.

Rabatpris: 1.995 SEK for to personer
Normalpris: 2.495 SEK

Tilbuddet gælder lørdag til søndag frem til 31. december 2019. Begrænset antal værelser til denne pris. 

Book nu

Find vej

Best Western Plus HUS 57
Östergatan 57
262 31 ÄNGELHOLM

info@hus57.se
hus57.se
0431-575700