Bo behageligt på Best Western Hotel Erikslund

På Best Western Hotel Erikslund, der ligger lidt syd for Ängelholm, sover du rigtig godt i skønne senge, og kan desuden nyde god og veltilberedt mad, der er lavet helt fra bunden. Hotellets spa tilbyder vidunderlige behandlinger, et rigt udvalg af træningsmuligheder og et stort veludstyret fitnesscenter i to plan. Der er også et afslapningsområde med jacuzzi, sauna og koldtvands badetønde. Alt samlet under ét tag. Nyd à la carte-menuen med sæsonens råvarer eller aftenens ret i restaurant Eriks – eller hvorfor ikke slappe af med et glas vin eller en øl i baren.

Best Western Hotel Erikslund er perfekt til dem, der vil opleve Ängelholm, Höganäs og Mölle. Personalet anbefaler med glæde hyggelige turistattraktioner i nærheden, og hvis du ønsker det, kan du leje en cykel og cykle gennem det skånske landskab til Ängelholm, der ligger kun 6 km derfra.

20%

20% rabat på indkvartering

Brug koden FORSEA og få 20% rabat på overnatningen. Vis din dagsgyldige billet/kvittering fra ForSea ved ankomst. Kontakt hotellet ved spørgsmål til reservation.

Book nu 

Tjek gerne rejsemålet inden

Restriktioner på grund af COVID-19 har medført at en del attraktioner og virksomheder har ændrede åbningstider, imens andre holder helt lukket. Visse har desuden indført præ-booking. Alt sammen for at overholde myndighedernes krav. Det kan derfor være en god idé at tjekke rejsemålets egen hjemmeside for yderligere information. Vi sejler i henhold til tidsplanen og følger myndighedernes anbefalinger. Mere information vedrørende coronavirus / COVID-19 se vores informationsside.

Find vej

Hotellets placering er let tilgængelig og ligger langs E6 (afkørsel 33) og i nærheden af E4.

Adresse: Åstorpsvägen 15, Ängelholm