TrA.Subject

TrA.Announcement

20% rabat på indkvartering

Hotell Erikslund ligger lige syd for Ängelholm og byder på en skøn nats søvn, god mad og et afslappende spa. Her får du en herlig oplevelse, hvor alt er samlet under ét tag. Få 20% rabat på overnatningen på Hotell Erikslund, brug koden FORSEA. Tilbuddet gælder overnatning alle dage, begrænset antal værelser. Rabatten gælder kun ved booking direkte hos Hotell Erikslund og ved fremvisning af dagsgyldig ForSea færgebillet. Tilbuddet gælder til den 31. december 2022. Kontakt hotellet ved spørgsmål til reservation.

Book nu 

Bo behageligt på Hotel Erikslund

På Hotel Erikslund sover du rigtig godt i skønne senge, og kan desuden nyde god og veltilberedt mad, der er lavet helt fra bunden. Hotellets spa tilbyder vidunderlige behandlinger, et rigt udvalg af træningsmuligheder og et stort veludstyret fitnesscenter i to plan. Der er også et afslapningsområde med jacuzzi, sauna og koldtvands badetønde. Alt samlet under ét tag. Nyd à la carte-menuen med sæsonens råvarer eller aftenens ret i restaurant Eriks – eller hvorfor ikke slappe af med et glas vin eller en øl i baren.

Hotel Erikslund er perfekt til dem, der vil opleve Ängelholm, Höganäs og Mölle. Personalet anbefaler med glæde hyggelige turistattraktioner i nærheden, og hvis du ønsker det, kan du leje en cykel og cykle gennem det skånske landskab til Ängelholm, der ligger kun 6 km derfra.

Se og oplev i nærheden

Lige i nærheden af Hotell Erikslund findes både Kullahalvøen og Bjärehalvøen, der indbyder til fantastiske udflugter året rundt. Ved vandet findes Sveriges længste sandstrand og i skoven ligger Sydsveriges alpine skicentrum, der kan nydes om vinteren. Fra forårstidenbyder Kungsbygget bl.a. på sommerbobslæde, ziplines, mountainbikebaner og masser af spændende pladser, som kan udforskes på området. Ideelt til en udflugt! Inspiration til udflugter på Kullaberg findes her. Og ligger interessen mere for Bjärehalvøen anbefaler vi et besøg til Norrvikens Trädgårdar

Find vej

Hotellets placering er let tilgængelig og ligger langs E6 (afkørsel 33) og i nærheden af E4.

Besøg deres hjemmeside.

Adresse:
Åstorpsvägen 15, Ängelholm

Nyhedsmail

Databeskyttelsesforordningen (GDPR) ForSea Helsingør ApS lagrer dine data i overensstemmelse med databeskyttelsesforordningen (GDPR). Vi gemmer dine oplysninger for at kunne give bedre og mere målrettede tilbud til den enkelte kunde. Du kan til hver en tid framelde dig vores nyhedsmails, og anmode ForSea om at få slette alle dine oplysninger. Med din tilmelding til vores nyhedsmail, giver du samtykke til at vi gemmer dine oplysninger og anvender disse i forbindelse med målrettede tilbud. Læs mere om privatlivspolitik.