Bo behageligt på Hotel Erikslund

På Hotel Erikslund, der ligger lidt syd for Ängelholm, sover du rigtig godt i skønne senge, og kan desuden nyde god og veltilberedt mad, der er lavet helt fra bunden. Hotellets spa tilbyder vidunderlige behandlinger, et rigt udvalg af træningsmuligheder og et stort veludstyret fitnesscenter i to plan. Der er også et afslapningsområde med jacuzzi, sauna og koldtvands badetønde. Alt samlet under ét tag. Nyd à la carte-menuen med sæsonens råvarer eller aftenens ret i restaurant Eriks – eller hvorfor ikke slappe af med et glas vin eller en øl i baren.

Hotel Erikslund er perfekt til dem, der vil opleve Ängelholm, Höganäs og Mölle. Personalet anbefaler med glæde hyggelige turistattraktioner i nærheden, og hvis du ønsker det, kan du leje en cykel og cykle gennem det skånske landskab til Ängelholm, der ligger kun 6 km derfra.

20%

20% rabat på indkvartering

Brug koden FORSEA og få 20% rabat på overnatningen. Vis din dagsgyldige billet/kvittering fra ForSea ved ankomst. Kontakt hotellet ved spørgsmål til reservation.

Book nu 

Find vej

Hotellets placering er let tilgængelig og ligger langs E6 (afkørsel 33) og i nærheden af E4.

Adresse:
Åstorpsvägen 15, Ängelholm

Tjek gerne rejsemålet inden

Restriktioner på grund af COVID-19 har medført at en del attraktioner og virksomheder har ændrede åbningstider, imens andre holder helt lukket. Visse har desuden indført præ-booking. Alt sammen for at overholde myndighedernes krav. Det er altid en god idé at tjekke rejsemålets hjemmeside inden dit besøg for yderligere information. Vi sejler i henhold til tidsplanen og følger myndighedernes anbefalinger. Mere information vedrørende coronavirus / COVID-19 se vores informationsside.

Persondataforordningen ForSea Helsingør ApS lagrer dine data i overensstemmelse med persondataloven. Vi gemmer dine oplysninger for at kunne give bedre og mere målrettede tilbud til den enkelte kunde. Du kan til hver en tid framelde dig vores nyhedsmails, og anmode ForSea om at få slette alle dine oplysninger. Med din tilmelding til vores nyhedsmail, giver du samtykke til at vi gemmer dine oplysninger og anvender disse i forbindelse med målrettede tilbud.