TrA.Subject

TrA.Announcement

Oplevelserne venter i Sverige

Book billet online og spar i forhold til havnepriser.

Sommer på den anden side af sundet

Savner du også at rejse? Nabolandet Sverige ligger bare 20 minutter væk og her venter en hel sommer fuld af herlige oplevelser.  

Dyr & Kultur

Sofiero Slot

Sofiero har det hele - smukke rhododendronbuske, fascinerende udstillinger og en park fuld af inspiration og oplevelser for hele familien. Her er plads til picnic, leg og skønne gåture.

Få rabat

Natur & Eventyr

Upzone – Spændende eventyr til tops

Midt i det centrale Ängelholm finder du Upzones største park med 6 baner på op til 15 meters højde. Ud over klatrebanerne findes også flere andre spændende aktiviteter.

Læs mere

Kullaberg

Oplev et af Sveriges mest besøgte og storslåede naturreservater, bedre kendt som Kullen. Et perfekt udflugtsmål for hele familien. Her kan I vandre på stierne, klatre på klipperne og nyde den dramatiske natur. Tag på en oplevelsesfyldt dag med alt fra hvalsafari og grottetur til klippeklatring og skattejagt og få 10% rabat på oplevelserne.

Læs mere

High Chaparral

Cowboys, banditter og guldgravere. Sheriffer, indianere og pelsjægere. I High Chaparral findes alle karaktererne fra Det Vilde Vesten, og der venter store oplevelser og shows, som vil fascinere hele familien.

Læs mere

Afkobling på Bjärehalvøen

Båstad

Der findes masser at gøre og opleve i Båstad og på hele Bjärehalvøen, som ligger bare 45 minutters kørsel fra Helsingborg. Gode overnatningsmuligheder, varieret og unik shopping og en særlig madkultur. I kan cykle, shoppe, spise god mad eller nyde et fantastisk spaophold.

Læs mere

Hotel Skansen i Båstad

Et stykke oppe ad vestkysten fra Helsingborg kan du forkæle dig selv med et get-away på det legendariske Hotel Skansen. Tag kæresten eller vennerne med på et spa-ophold de luxe.

Når du rejser med os og booker spa-ophold på Hotel Skansen, får du et gratis spa-kit med produkter til at peele og afrense kroppen med. 

Læs mere

Bjäre Golfklubb

Spil golf på en af Sveriges bedste golfbaner, Bjäre Golfklubb. De er kendt for deres gode greens og der er muligheder at bo lige ved golfbanen. Få 20% rabat, når du rejser med os.

Læs mere

Rabat med ForSea

Norrvikens Trädgårdar

Norrvikens i Båstad er et absolut "must-see" for alle haveinteresserede. Den betagende park blev skabt af Rudolf Abelin, der brændte for at skabe en have, som var både smuk og nyttig, og som kunne stille både den fysiske og billedlige sult.

Læs mere

Markaryd Elgsafari

Oplev skovens konge, den store elg, helt tæt på og i sine naturlige omgivelser i Smålandet skove. Kør i egen bil og eller tag turbussen rundt på oplevelse i den fascinerende elgpark.

Læs mere

Hotel Erikslund

På Hotel Erikslund, der ligger lidt syd for Ängelholm, sover du rigtig godt i skønne senge. Udgår du fra hotellet, er du tæt på alle oplevelser på den naturskønne Kulla-halvø. Du kan koble af i jacuzzien, træne i træningscentret eller forkæle dig selv med en herlig spa-behandling. Alt er samlet under ét og samme tag.

Læs mere

Shopping

Gekås i Ullared

Nordens største lavprisvarehus. Tilbudsjægernes paradis, hvor alt til familien er samlet under ét tag. Varehuset hører til blandt Skandinaviens største udflugtsmål.

Læs mere

Hallarna i Halmstad

I Hallarna er det gode liv i centrum af oplevelsen og det store lækre indkøbscenter bugner af fede butikker og restauranter og caféer for enhver smag.

Læs mere

Höganäs Outlet

Designer outlet lige uden for Helsingborg. Blot en halv times kørsel, nord for Helsingborg, findes en stor samling outlet butikker, der alle bugner af designvarer til spotpriser.

Læs mere

Storbyfornemmelse

Liseberg forlystelsespark

Liseberg byder på 39 eventyrlige forlystelser, spil, lykkehjul, musik- og dansescener samt flere restauranter og caféer i smukke grønne omgivelser.

Læs mere

Trendy Göteborg

Sveriges næststørste by lokker med fristelser for hele familien. Byen strutter af selvtillid og udfordrer på mange måder hovedstaden Stockholm i at være landets mest trendy by.

Læs mere

Stockholm

Sveriges smukke hovedstad Stockholm ligger ikke længere væk, end der kan køres fra Helsingborg. Tag færgen over Øresund, hvor pausen kan nydes, inden turen går videre nordpå.

Læs mere

Rejs nemt med AutoBizz Smart

Rejser du mere end en enkelt gang med bilen frem og tilbage over Øresund, kan det betale sig at tegne en AutoBizz Smart aftale. Du betaler altid den laveste pris, fra 109,- kr. pr. vej lørdag-søndag, ved ud- og hjemrejse samme dag. Desuden tjekker du ind og betaler overfarten automatisk. Nemt og bekvemt.

Læs mere

Nyhedsmail

Databeskyttelsesforordningen (GDPR) ForSea Helsingør ApS lagrer dine data i overensstemmelse med databeskyttelsesforordningen (GDPR). Vi gemmer dine oplysninger for at kunne give bedre og mere målrettede tilbud til den enkelte kunde. Du kan til hver en tid framelde dig vores nyhedsmails, og anmode ForSea om at få slette alle dine oplysninger. Med din tilmelding til vores nyhedsmail, giver du samtykke til at vi gemmer dine oplysninger og anvender disse i forbindelse med målrettede tilbud. Læs mere om privatlivspolitik.