Höganäs Saluhall er midlertidigt lukket. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få information om, hvad der sker på den anden side af sundet og ombord.

Lækkerier i den gamle smedje

Skulle der blive behov for en pause i outletshoppingen, hvor sult og tørst skal stilles, er Saluhallen, som ligger blot fem minutters kørsel fra outletbutkkerne i Höganäs, bestemt et besøg værd. Her kan I nyde en dejlig frokost i café eller restaurant, eller handle lækkerier til impulsiv picnic eller forrådskammeret derhjemme.

I Höganäs Saluhall er mad og mennesker i fokus. Her finder du et stort udvalg af lokalt producerede og økologiske produkter, som afspejler de fire årstider. Her bliver du inspireret til alt omkring råvarer og madlavning, og du lærer nogle af de mennesker at kende, der står bag produkterne. 

Saluhallen inviterer indenfor i et univers, som du sjældent har set lige. I den ene del finder du de lækreste råvarer, lige fra frugt og grønt til kød og ost, og du får altid kyndig betjening af personalet. I de andre rum finder du skomager, keramiker, tøj- og skobutik samt forskellige kreative værksteder.  

Alle i Saluhallen sætter en ære i at bruge råvarer fra Kullabygden, minimere madspild og forlænge sæsonerne til glæde for alle. Du kan hurtigt få en halv dag til at gå med at shoppe efter nyt tøj, sko og lækkerier til køkkenskabene. 

Åbningstider

Butikkerne og saluhallen har åbent

Mandag-fredag kl. 10.00-18.00
Lørdag-søndag kl. 10.00-16.00

Der gælder separate åbningstider for café, restaurant og bageri.

Læs mere på Höganäs Saluhalls egen hjemmeside

Find vej

Fra havnen i Helsingborg følges vejen igennem centrum af byen ad Drottninggatan og Halsövägen til Ängelholmsleden. Tag afkørsel til rute 111 mod Berga N / Höganäs / Råå og følg vejen lidt over 20 km, indtil I rammer Höganäs. Drej til venstre ad Bruksgatan,og til venstre igen ved Saluhallen. 

Adresse
Höganäs Saluhall
Bruksgatan 36Z
S-263 39 Höganäs
Tlf. 0046 42 34 25 01
E-mail: info@hoganassaluhall.se

Læs mere på Höganäs Saluhalls egen hjemmeside

Tjek gerne rejsemålet inden

Restriktioner på grund af COVID-19 har medført at en del attraktioner og virksomheder har ændrede åbningstider, imens andre holder helt lukket. Visse har desuden indført præ-booking. Alt sammen for at overholde myndighedernes krav. Det er altid en god idé at tjekke rejsemålets hjemmeside inden dit besøg for yderligere information. Vi sejler i henhold til tidsplanen og følger myndighedernes anbefalinger. Mere information vedrørende coronavirus / COVID-19 se vores informationsside.

Persondataforordningen ForSea Helsingør ApS lagrer dine data i overensstemmelse med persondataloven. Vi gemmer dine oplysninger for at kunne give bedre og mere målrettede tilbud til den enkelte kunde. Du kan til hver en tid framelde dig vores nyhedsmails, og anmode ForSea om at få slette alle dine oplysninger. Med din tilmelding til vores nyhedsmail, giver du samtykke til at vi gemmer dine oplysninger og anvender disse i forbindelse med målrettede tilbud.