TrA.Subject

TrA.Announcement

Lindex, Åhléns og MQ er nogle af Sveriges bedste varehuse. Her finder du et bredt udsnit af spændende ting til hjemmet, nyt modetøj og godt design.

Lindex tilbyder tøj og lingerie til kvinder og laver også børnetøj. Du kan finde tøj til enhver lejlighed og den skandinaviske arv ses tydeligt i de skarpe snit og gode pasform. Udover Lindex’ egne kollektioner kan du også finde andre spændende mærker i deres butikker.

Familieforetagendet Åhléns blev grundlagt helt tilbage i 1899 og er i dag et af Sveriges største varehuse med ca. 80 mio. besøgende hvert år.

I Åhléns kan du få både herre- og dametøj, accessories, møbler, tekstil, dekoration, køkkenudstyr og alt hvad du ellers skal bruge til hjemmet.


Skal du have nyt stilet modetøj, så husk at gå en tur i MQ, når du er i Helsingborg. MQ er nogle af Sveriges bedste modetøjs-butikker og har masser af tøj til både damer og herrer. Et udsnit af de mærker de præsenterer i deres butikker er: Lyle & Scott, Filippa K, NN07, Rains og Björn Borg, men tag forbi og se alle de fede mærker.

Lindex og MQ findes i Helsingborg centrum. Alle tre butikker findes på Väla.

Nyhedsmail

Databeskyttelsesforordningen (GDPR) ForSea Helsingør ApS lagrer dine data i overensstemmelse med databeskyttelsesforordningen (GDPR). Vi gemmer dine oplysninger for at kunne give bedre og mere målrettede tilbud til den enkelte kunde. Du kan til hver en tid framelde dig vores nyhedsmails, og anmode ForSea om at få slette alle dine oplysninger. Med din tilmelding til vores nyhedsmail, giver du samtykke til at vi gemmer dine oplysninger og anvender disse i forbindelse med målrettede tilbud. Læs mere om privatlivspolitik.