Restaurant Gastro er igennem flere år kåret som et af Sveriges absolut bedste spisesteder inden for New Nordic. Fokus på lokale råvarer.

I mange år har Gastro midt i Helsingborg været kendt som en af Sveriges absolut bedste restauranter. Gastro startede i 1998, og siden har restauranten opnået mange fornmemme priser. Fx modtog Per Dahlberg, der har grundlagt Gastro i 2005 ”Gastronomiska Akademiens guld- medalj” for sin indsats for svensk madkultur. Så her er altså tale om et spisested ud over det sædvanlige. 

Køkkenet fokuserer særligt på de lokale nordvestskånske råvarer – men alt serveres med et internationalt tvist og niveau. Indretningen er eksklusiv og skandinavisk, og det er tydeligt, at vi her har at gøre med mennesker, hvor intet er overladt til tilfældigheden. Alle detaljer er helt i top i såvel køkken som restaurant.

Så Gastro er et must, hvis man er på udkig efter en gastronomisk feinschmecker-oplevelse af de større.

Tjek gerne rejsemålet inden

Restriktioner på grund af COVID-19 har medført at en del attraktioner og virksomheder har ændrede åbningstider, imens andre holder helt lukket. Visse har desuden indført præ-booking. Alt sammen for at overholde myndighedernes krav. Det er altid en god idé at tjekke rejsemålets hjemmeside inden dit besøg for yderligere information. Vi sejler i henhold til tidsplanen og følger myndighedernes anbefalinger. Mere information vedrørende coronavirus / COVID-19 se vores informationsside.

Persondataforordningen ForSea Helsingør ApS lagrer dine data i overensstemmelse med persondataloven. Vi gemmer dine oplysninger for at kunne give bedre og mere målrettede tilbud til den enkelte kunde. Du kan til hver en tid framelde dig vores nyhedsmails, og anmode ForSea om at få slette alle dine oplysninger. Med din tilmelding til vores nyhedsmail, giver du samtykke til at vi gemmer dine oplysninger og anvender disse i forbindelse med målrettede tilbud.