Burgers og comfort food fra hele verden med udsigt over Norra hamnen i Helsingborg.

Er du til moderne burgere, shakes og amerikanske pandekager? Så skal du lægge vejen forbi Moyo på Norra hamnen i Helsingborg. Med udgangspunkt i det amerikanske køkken serverer Moyos comfort food fra hele verden.

Restauranten blev ny-renoveret i 2018 og er indrettet i Californisk strandstil med surfboards og drivtømmer. Der er udeservering, så du kan nyde dine fish tacos og banana fritters med udsigt til havnen. Kommer du tidligt, serverer Moyos også morgenmad.

Tjek gerne rejsemålet inden

Restriktioner på grund af COVID-19 har medført at en del attraktioner og virksomheder har ændrede åbningstider, imens andre holder helt lukket. Visse har desuden indført præ-booking. Alt sammen for at overholde myndighedernes krav. Det er altid en god idé at tjekke rejsemålets hjemmeside inden dit besøg for yderligere information. Vi sejler i henhold til tidsplanen og følger myndighedernes anbefalinger. Mere information vedrørende coronavirus / COVID-19 se vores informationsside.

Persondataforordningen ForSea Helsingør ApS lagrer dine data i overensstemmelse med persondataloven. Vi gemmer dine oplysninger for at kunne give bedre og mere målrettede tilbud til den enkelte kunde. Du kan til hver en tid framelde dig vores nyhedsmails, og anmode ForSea om at få slette alle dine oplysninger. Med din tilmelding til vores nyhedsmail, giver du samtykke til at vi gemmer dine oplysninger og anvender disse i forbindelse med målrettede tilbud.